Produse Crăciun 🎁

De Sărbători ai tot ce-i mai buun! 🎄🎁

A fost odată ca niciodată un Crăciun plin de bucurie, în care zâmbetele celor dragi se împleteau cu aromele celor mai delicioase mâncăruri. Așa poate suna Povestea Crăciunului pe gustul tău, cu mai puțină agitație și goană după cumpărături.

Începe cumpărăturile

MEGA Moș Crăciun este la un click distanță și așteaptă să scrii lista de cumpărături 📜

Și a încălecat pe-o șa și vei avea toate produsele favorite la ușa ta, pentru a redescoperi viața în tihnă și bucuria de a petrece mai mult timp cu cei dragi!

Cele mai bune oferte

Masa de Crăciun 🥧

Se spune că pentru a face cea mai bună mâncare ai nevoie de un ingredient magic: iubire! Din inima casei tale, fă-ți cumpărăturile online, pentru a fi mai aproape de cei dragi, în timp ce noi ne ocupăm de restul. Ai tot ce e mai bun pentru #UnCrăciunPeGustulTău, cu produse proaspete de la Mega Image! 

Cinstește-i pe cei dragi 🍷

De sărbători nu uita să îi cinstești pe cei dragi cu un pahar de ce ai tu mai bun! Dacă selecția de acasă nu este avantajoasă nu uita să descoperi gama de băuturi pentru momente frumoase alături de prieteni și familie.

Surprize dulci 🍬

Bunătate, generozitate, bucurie sunt ingredientele perfecte pentru un Crăciun de poveste! Dar, ca rețeta să fie completă, surprizele dulci nu pot lipsi. Pentru că #UnCrăciunPeGustulTău înseamnă și bomboane de pus în brad, figurine de ciocolată și turtă dulce, comandă online simplu și rapid dulciurile preferate!

Cadouri pentru toți 🎁

Praline de ciocolată pentru mama, vin aromat pentru tata, o Poinsettia pentru bunica și un brandy pentru bunicul, MEGA Moș Crăciun este pregătit cu daruri alese pentru toată familia. Copiii și-au pregătit lista de cadouri? La MEGA Image găsești cadouri inspirate de pus sub brad care vor aduce bucurie de sărbători!

Fă-ți cumpărăturile de Crăciun online și bucură-te de
#UnCrăciunPeGustulTău cu MEGA IMAGE!

Comandă online

Descopera ofertele si beneficiile

Intra in cont pentru o experienta personalizata.