• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Mousse de ciocolata cu crumble de biscuiti speculoos si fulgi de ovaz

De catre Mega Image

Ciocolata place tuturor, mici sau mari, iar perioada sarbatorilor de iarna este unul dintre cele mai potrivite momente pentru ca tu si cei dragi sa va desfatati cu aceasta reteta de mousse.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai mult de 60 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Desert
  • Bucatarie: Frantuzesc
  • Dieta: Bogat in zahar
  • Mancare: Desert
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Mousse de ciocolata cu crumble de biscuiti speculoos si fulgi de ovaz
Dificultate medie
Cost mediu
Mai mult de 60 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 8 Portii +
  • 1 ou
  • 250 g de ciocolata neagra
  • 400 ml de smantana
  • 145 g de biscuiti speculoos
  • 125 g de zahar alb
  • 17 g de fulgi de ovaz
Pregatire

Pasul 1: Marunteste ciocolata si incalzeste 100ml de smantana intr-o cratita mica. Ia cratita de pe foc, pune in ea bucatile de ciocolata si amesteca pana se topeste.
Pasul 2: Bate restul de 300ml de smantana cu zaharul pana cand obtii o crema omogena.
Pasul 3: Bate albusul pana se intareste.
Pasul 4: Amesteca ciocolata cu crema de smantana si adauga usor albusul batut spuma, precum si galbenusul. Farama biscuitii si incorporeaza usor jumatate din cantitate in mousse-ul de ciocolata.
Pasul 5: Toarna mousse-ul in boluri si presara deasupra fulgi de ovaz sfaramati.

Retete asemanatoare:

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista