: Va informam ca am adus completari informatiilor din pagina "Termeni si conditii". Va rugam sa cititi intreg documentul   aici

Termeni si conditii

1.  GENERALITATI

www.mega-image.ro este site-ul oficial al Mega Image SRL, cu sediul social in Plaza Romania, Bulevardul Timisoara 26, etaj 2, Bucuresti, Romania, 061331 (prin intarea Silistraru), inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/27872/1994, CUI RO 6719278, denumita in cele ce urmeaza “Mega Image”, operator de date cu caracter personal avand numar inregistrare 2043. Mega Image este societate afiliata grupului Ahold Delhaize, companie cu sediul in Olanda. 
 
Acest site a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati de brand-ul si produsele Mega Image, informatii cu privire la acestea precum si de a oferi posibilitatea plasarii de comenzi online. Site-ul este operat si administrat de catre Mega Image.
 
Pentru campaniile promovate de Mega Image, persoanele interesate sunt rugate sa consulte regulamentele aferente acestora, din sectiunea Campanii si promotii in magazine. 
Accesul la prezentul site precum si folosirea acestuia sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos, precum si cu prevederile legale aplicabile in acest domeniu.
 
In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului, care implica si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Mega Image, va rugam sa nu utilizati acest site. 
 
Acceptarea termenilor si conditiilor este realizata, in momentul crearii Contului de Client, odata cu selectarea optiunii "Am luat cunostinta si accept Termenii si Conditiile". Selectarea acesteia si a butonului Validare, indica faptul ca sunteti de acord cu respectarea termenilor si conditiilor Mega Image pe care le-ati citit, le-ati inteles si le-ati acceptat in integralitate.

2. DEFINITII

CAMPANIE  -  actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp, stabilita de catreMega Image.
 
CARD DE LOIALITATE « Mega Image Connect »  (denumit pe scurt si CARDUL CONNECT)– reprezinta suportul magnetic sau electronic emis de catre Mega Image, care confera detinatorului sau dreptul de a accesa Programul de loialitate Mega Image conform ca 19.
 
CLIENT  -  orice persoana fizica cu varsta mai mare de 18 ani sau persoana juridica care acceseaza Site-ul Mega Image, prin  crearea si utilizarea unui Cont si care si-a dat acordul cu privire la prezentele Termeni si Conditii Generale.
 
COMANDA  -  reprezinta intentia cumparatorului de a achizitiona Produse de pe Site transmisa Vanzatorului, prin intermediul Site-ului.
 
CONT  -  sectiunea din Site formata din campuri destinate completarii cu adresa de e-mail si o parola care permite Clientului/Cumparatorului transmiterea Comenzii. Contul contine informatii despre Client/Cumparator, inclusiv un istoric al comenzilor acestuia.
 
CONTRACT  -  inseamna  prezentul document Termeni si conditii   si stabileste conditiile generale de vanzare online a produselor de catre Mega Image, precum si drepturile si obligatiile Vanzatorului si ale Clientului/Cumparatorului si produce efectele unui contract incheiat la distanta intre Vanzator si Cumparator in conditiile OG 130/2000.
 
COS DE CUMPARATURI  -  forma online a cosului compus din totalitatea Produselor selectate de catre Client/Cumparator din Site in vederea achizitionarii. 
 
CUMPARATOR  -  Clientul care efectueaza o Comanda.
 
ISTORIC DE CUMPARATURI – reprezinta totalitatea datelor stocate in legatura cu achizitiile anterioare conform bonurilor fiscale (de ex. valoare cumparaturi, produse, identificare magazine/online, adresa magazinului, data, ora etc.) 
 
NEWSLETTER  -  mijloc de informare periodica utilizat de Vanzator, exclusiv electronic, pentru a oferi detalii referitoare la Produse si/sau la promotiile desfasurate intr-o anumita perioada.
 
PAGINA PRODUS  -  pagina dedicata Produsului comercializat pe Site, care afiseaza informatii detaliate despre acesta. Informatiile sunt insotite de imaginea Produsului si pot indica numele si tipul produsului, pretul in Lei, continutul nutritional si ingredientele, conditii de pastrare , sugestii de utilizare etc. 
 
PROFILARE – conditiile descrise la capitolul 15 - PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. CONFIDENTIALITATE. POLITICA DE PROFILARE, in care sunt colectate si analizate datele cu caracter personal pentru alocarea de oferte si beneficii personalizate
PRODUS  -  orice articol afisat pe site care in momentul plasarii comenzii este disponibil si urmeaza a fi livrat catre Cumparator. In spatiul Site-ului, Produsele se regasesc grupate pe categorii si pot fi afisate detaliat pana la nivelul de Pagina produs, care afiseaza caracteristicile individuale ale Produsului selectionat. Disponibilitatea si restrictiile aplicabile Produselor comandate din Site vor fi afisate individual pentru fiecare Produs in parte, in conformitate cu politica de Produs in vigoare.
 
PROGRAM DE LOIALITATE – mecanismul de fidelizare initiat de Mega Image, pe baza de card de loialitate CARD CONNECT descris amanuntit la cap.19 din prezentul document.  
 
SITE  -  domeniul www.mega-image.ro si subdomeniile acestuia.
 
TAXA DE LIVRARE  -  suma pe care Clientul o datoreaza Vanzatorului ca urmare a livrarii la domiciliu sau a ridicarii comenzii din unul din punctele de ridicare personala a Produselor comandate prin intermediul Site-ului. Taxa de livrare este inclusa in pretul final al Comenzii.
 
TRANZACTIE  -  incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vanzarea unui Produs de catre Mega Image prin utilizarea serviciilor procesatorului de plati agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
 
MEGA IMAGE  -  Mega Image S.R.L. cu sediul social in Plaza Romania, Bulevardul Timisoara 26, etaj 2, Bucuresti, Romania, 061331 (prin intarea Silistraru), inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/27872/1994, CUI RO 6719278.

3. CONTINUT

Site-ul este specializat in vanzarea online, in mare parte a produselor alimentare si nealimentare.
 
Utilizatorilor acestui Site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant). 
 
Prezentul document stabileste conditiile contractuale aplicabile tuturor achizitiilor efectuate prin intermediul Site-ului www.mega-image.ro, cu subdomeniile acestuia, in baza si cu aplicarea prevederilor OUG nr. 34/2014 care transpun la nivel national prevederile Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
 
Mega Image isi rezerva dreptul de a modifica continutul, structura  si modul de accesare a Site-ului in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si ofertele postate pe site si de propriile proceduri interne. Continuarea folosirii Site-ului prin comandarea si achizitionarea de produse se considera acceptul clientului. In cazul modificarii prezentilor Termeni si Conditii, Mega Image va informa Clientul/Cumparatorul cu privire la acest lucru, continuarea utilizarii Contului fiind posibila numai in conditiile acceptarii de catre acesta a noilor Termeni si Conditii. 
 

4. INREGISTRAREA CLIENTULUI PE SITE-UL WWW.MEGA-IMAGE.RO

Orice client, persoana fizica cu varsta de peste 18 ani sau o persoana juridica se poate inregistra prin crearea unui cont completand campurile existente pe site-ul www.mega-image.ro. De asemenea, inregistrarea unei comenzi pe site necesita, in prealabil, crearea unui cont. 
 
In momentul inregistrarii unei Comenzi pe Site, Cumparatorul isi da in mod implicit acordul cu privire la modalitatea in care Mega Image ii va transmite detaliile legate de comanda (notificari) prin e-mail. Cumparatorul poate opta pentru a adauga o modalitate de notificare suplimentara: prin telefon sau sms. Contractul se considera incheiat in momentul in care Cumparatorul va primi notificarea de expediere a Comenzii transmisa de Mega Image prin intermediul postei electronice.
 
Pot comanda online doar persoanele care selecteaza pentru livrarea comenzii o adresa din Romania si care se inregistreaza pe site-ul www.mega-image.ro conform celor de mai jos. Inregistrarea pe site, precum si plasarea unei comenzi implica acordul implicit al Cumparatorului cu privire la Termeni si Conditii si la modalitatea prin care i se vor comunica de catre Mega Image detalii legate de Comenzi.
 
In vederea efectuarii unei comenzi, persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani, respectiv persoana juridica se va inregistra pe Site prin crearea unui Cont, indicand adresa sa de e-mail, numele, prenumele, data nasterii, numarul de telefon, adresa si definind o Parola. 
 
Clientul este singurul responsabil pentru consecintele care decurg din utilizarea Site-ului, precum si pentru  orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura, in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniu. Mega Image isi rezerva dreptul de a restrictiona/suspenda posibilitatea Clientului/Cumparatorului  de a plasa comenzi pe Site, in cazul in care considera ca actiunile acestuia in Site i-ar putea cauza vreun prejudiciu. Intr-o astfel de situatie, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Mega Image.
 
Prin acceptarea prezentelor „Termeni si conditii”, Clientul/ Cumparatorul isi asuma respectarea prevederilor Legii nr. 349 /2002 si ale  Legii nr. 61/ 1991 referitoare la interdictia de a comercializa bauturi alcoolice si tigari catre minori. Mega Image nu poate fi tinut raspunzator in nicio situatie in care Clientul utilizeaza pentru a se inregistra/autentifica  pe Site informatii false/incorecte referitoare la varsta.
 
Mega Image poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau promotii valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Mega Image isi rezerva dreptul de a refuza orice Comanda din motive legitime.
 
Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.), nu reprezinta o obligatie contractuala a Vanzatorului, ci exclusiv o modalitate de prezentare, avand scop informativ.
 
Se precizeaza ca este posibil ca ofertele/promotiile  si recomandarile postate pe Site sa nu fie valabile in magazinele Mega Image.  De asemenea, Produsele, ofertele sau promotiile prezentate in cataloagele sau revistele Mega Image nu sunt intotdeauna valabile pe site-ul online. 
 
Inregistrarea in cadrul Programului de Loialitate si conditiile de desfasurare si participare la acesta vor avea loc potrivit prevederilor cap.19 din prezentul document – PROGRAMUL DE LOIALITATE. 

5. COMANDA ONLINE

Pentru a plasa o comanda online in Site, Clientul/Cumparatorul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
 1. Sa se autentifice iar in cazul in care Clientul nu dispune deja de un Cont de Client in Site, acesta  trebuie sa isi creeze un Cont.
 2. Sa adauge produse in cos prin selectarea butonului Adauga in Cos ori de cate ori identifica Produse pe care doreste sa le comande imediat. Produsele adaugate vor fi afisate in sectiunea “cosul de cumparaturi” din partea superioara a site-ului.
 3. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului.
 4. 4.Sa selecteze modalitatea de plata: online cu cardul sau numerar si sa specifice daca doreste factura pentru comanda sa.  
 5. In pagina Confirmare comanda, clientul poate sa verifice detaliile comenzii: valoare comanda, tip de livrare, interval de livrare,data de livrare si modalitatea de plata. Dupa trimiterea comenzii sau dupa ce datele bancare au fost verificate de Procesatorul de plati, Clientul primeste un e-mail de confirmare a lansarii comenzii, pe adresa de mail asociata contului sau.
 6. Precizam ca mesajul de confirmare a lansarii comenzii nu inseamna acceptarea comenzii de catre Mega Image. Acesta va avea loc ulterior prin transmiterea de catre Mega Image a e-mailului de confirmare a expedierii si emiterea bonului fiscal aferent valorii finale a expeditiei. Contractul se va referi numai la acele produse enumerate în Confirmarea de expediere. 
 7. Expedierea comenzii depinde de disponibilitatea produselor în stocurile Mega Image. În eventualitatea în care apar dificultăţi de aprovizionare sau dacă produsele nu se mai află în stoc, Mega Image va avea dreptul de a informa Clientul cu privire la inlocuirea produselor cu produse de calitate si valoare egale aflate in stoc.. Dacă nu se doreste inlocuirea produselor și dacă  Mega Image a primit deja plata aferentă produselor comandate, se va rambursa integral orice suma de bani platita in baza Comenzii.  
Preturile afisate pe Site sunt informative si pot fi modificate in mod unilateral de Mega Image. Nicio modificare a preturilor de catre Mega Image nu va afecta o comanda confirmata de Mega Image. Preturile nu includ costurile de livrare.
 
Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumparare, sunt corecte si complete.
 
Fiecarei comenzi plasate in site i se va atribui un numar unic de comanda, numar ce poate fi folosit in urmarirea si identificarea acesteia.
 
Comanda odata plasata nu poate fi modificata decat  la cererea expresa a clientului, de catre un operator Call Center Mega Image.
 
Plasarea unei Comenzi implica acceptarea de catre Client a preturilor si a descrierii Produselor oferite spre vanzare. Clientii sunt incurajati sa citeasca Pagina fiecarui Produs pentru a-i cunoaste caracteristicile, iar pentru informatii complete sa verifice etichetarea Produselor la ridicarea Comenzii si inainte de orice consum sau utilizare, iar, daca este necesar, sa faca uz de dreptul lor de retractare.
  
Mega Image poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Mega Image, in cazul platii online;
 • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.
 
In cazul in care un Produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si, va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Produsului , in termen de maxim 14 zile de la data transmiterii notificarii. Comanda care nu a fost ridicata/receptionata in termen de 24 de ore(Bucuresti) sau 72 de ore(Provincie) de la Data si intervalul orar selectat in momentul plasarii Comenzii, va fi anulata de Vanzator. In acest caz, suma platita online va fi disponibila in contul Clientului in termen de maxim 14 zile de la data anularii comenzii de catre Vanzator.

6. MODALITATI DE PLATA SI PRETURI

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Pretul de vanzare al Produselor este cel in vigoare la momentul plasarii Comenzii, este exprimat in LEI (RON) si include TVA. Mega Image isi desfasoara operatiunile in LEI și nu va aplica niciun comision suplimentar si nicio suprataxa pentru tranzactiile aferente comenzilor. Cu toate acestea, avand in vedere ca tranzactiile prezinta caracter international, datorita faptului ca procesatorul de plati si banca acceptanta se afla intr-un alt stat, este posibil sa apara anumite costuri pentru Cumparator, ca urmare a schimburilor valutare sau comisioanelor bancare pentru tranzactii internationale, conform Termenilor si Conditiilor agreate intre banca emitenta si consumator. Din acest motiv, in cazul platii cu cardul, daca sumele debitate de pe cardul unui Cumparator in legatura cu o tranzactie sau rambursate pe card difera de pretul afisat la finalizarea comenzii sau de suma confirmata care urma sa fie rambursata, rugam Cumparatorul sa contacteze banca emitenta a cardului, pentru a primi mai multe informatii referitoare la comisioanele bancare si costurile de schimb valutar, iar in cazul in care veti intampina dificultati in lamurirea situatiei in raport cu banca emitenta, va rugam sa ne contactati la telverde 0800410900 sau la relatii_clienti@mega-image.ro.
 
La solicitarea Cumparatorului, Mega Image va putea emite si transmite Cumparatorului factura fiscala aferenta Comenzii, in conditiile transmiterii de catre Client a datelor necesare conform legii pentru intocmirea acesteia. Factura fiscala in format fizic va fi livrata catre Cumparator odata cu comanda. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in LEI.
 
Bonul fiscal va fi eliberat pentru fiecare comanda in parte si va insoti produsele livrate.
 
Cumparatorul are la dispozitie doua modalitati de plata pentru comenzile efectuate pe Site: plata online cu Cardul Bancar si plata numerar la livrare.
 
In cazul efectuarii unei plati online cu Cardul Bancar (Visa Classic/Electron, MasterCard, Maestro), pentru  finalizarea si validarea platii Clientul este directionat catre o Pagina de Plata securizata. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat optiunea de plata online. 
 
Mega Image nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la Cardul Bancar al Clientului, acestea fiind procesate direct prin intermediul sistemelor securizate ale furnizorului de servicii de plati online. Procesatorul de Carduri Bancare agreat de Mega Image are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei Comenzi emise, Comenzi anulate, Contract valid sau Contract anulat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
 
Daca se alege plata in numerar, plata este considerata finalizata in momentul achitarii sumei reprezentantului firmei de curierat. In cazul in care clientul opteaza pentru ridicarea comenzii din unul dintre punctele de ridicare personala indicate pe Site, acesta va putea efectua plata comenzii doar online cu cardul bancar. 
 
In cazul platii prin Card Bancar, platile sunt procesate prin intermediul Adyen B.V., in calitate de procesator de plati, avand sediul in Olanda si numar identificare companie 34259528. Mega Image va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea Produselor comandate si livrate, conform mesajului de confirmare a Comenzii transmise catre Cumparator. In cazul platii in numerar, Mega Image va primi sumele reprezentand contravaloarea Produselor comandate si taxa de livrare prin reprezentantul firmei  de curierat,  in momentul livrarii comenzi.
 
In cazul platilor online, Mega Image nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

7. LIVRAREA BUNURILOR

Conform optiunii Clientului, Produsele comandate de Client vor fi livrate in sistem de curierat la adresa indicata de Cumparator sau catre punctele de ridicare a comenzilor (din interiorul magazinelor Mega Image disponibile in  Site), conform optiunii Cumparatorului.
 
In cazul in care Cumparatorul a optat pentru varianta ridicarii comenzii de la unul dintre punctele de ridicare, acesta se va prezenta la punctul de ridicare ales si va comunica reprezentantilor Mega Imageui numarul de Comanda. In momentul ridicarii Comenzii, Clientul se va asigura ca Produsele nu prezinta nicio degradare vizibila, iar continutul este conform Comenzii efectuate (cantitate, natura produselor, etc.). Dupa ridicare, Clientul devine responsabil pentru conservarea acestora.
Punctele de ridicare personala a comenzilor sunt indicate pe Site.
 
Toate informatiile  referitoare la valoarea comenzii, taxa de livrare, taxa de lichide,  precum si informatii privind eventualele reduceri si vouchere sunt disponibile pe site, in sectiunea „Cosul meu”la plasarea comenzii.
 
Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicata de catre Client in procesul efectuarii comenzii. Clientul se obliga sa fie prezent pentru a receptiona comanda la adresa indicata in comanda.
Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii. In cazul aparitiei unor erori la introducerea datelor de livrare (strada, numar strada, bloc, numar, etaj, persoana de contact, numar de telefon) Mega Image nu va fi facut responsabil pentru imposibilitatea livrarii comenzii.
 
La solicitarea curierului, Clientul va face dovada identitatii sale si va comunica numarul de comanda.
 
In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre curier a numarului comenzii.
 
O comanda nu va putea fi livrata daca un Client nu indeplineste conditiile mai sus mentionate.
 
Cumparatorul va selecta intervalul de livrare dorit din variantele afisate pe site la momentul plasarii comenzii. 
 
Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona comanda efectuata pe Site  si faciliteaza accesul Curierului in locatia mentionata in comanda. In cazul in care Curierul nu poate avea acces la adresa comunicata, livrarea nu se va onora.
 
Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Mega Image, la momentul predarii produselor comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul validarii comenzii.
 
In eventualitatea depasirii Intervalului de timp prevazut pentru Ridicare/Livrare, Mega Image sau reprezentantul firmei de curierat va informa Clientul prin SMS sau telefon si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o noua perioada.
La expirarea perioadei de prelungire, nefinalizata prin Ridicarea/Receptionarea  Produselor, Mega Image isi rezerva dreptul de a anula Comanda., situatie in care sumele platite online cu Card Bancar vor fi rambursate Clientului in termen de maxim 14 zile de la data anularii comenzii de catre Mega Image, iar in cazul anularii comenzii de catre Client in urma nerespectarii obligatiei de livrare de catre Mega Image conform celor de mai sus, termenul de rambursare va fi de 7 zile.

8. TAXE DE LIVRARE

Taxa de livrare va fi afisata atat in in momentul plasarii comenzii cat si dupa finalizarea acesteia. 
Taxa de lichide va fi perceputa doar in situatia in care volumul de lichide comandat intr-o comanda depaseste 40 de litri.
Taxa de lichide va fi perceputa conform intervalelor de mai jos :
 

8. TAXE DE LIVRARE

Taxa de livrare va fi afisata atat in in momentul plasarii comenzii cat si dupa finalizarea acesteia. 
Taxa de lichide va fi perceputa doar in situatia in care volumul de lichide comandat intr-o comanda depaseste 40 de litri.
Taxa de lichide va fi perceputa conform intervalelor de mai jos :

Taxa de lichide

Prag Volum comandat Cuantum
39,99 l 40 3 lei
44,99 l 45 6 lei
49,99 l 50 9 lei
54,99 l 55 12 lei
59,99 l 60 15 lei
64,99 l 65 18 lei
69,99 l 70 21 lei
74,99 l 75 24 lei
79,99 l 80 27 lei
84,99 l 85 30 lei
89,99 l 90 33 lei
94,99 l 95 36 lei
>99,99 l 100 40 lei

Categoriile de produsele al caror volum va fi luat in calcul in calcularea taxei de lichide se pot gasi mai jos:
 • Apa
 • Bauturi aperitive si spirtoase
 • Vin 
 • Bere
 • Energizant si ice coffee
 • Sucuri

9. GARANTII SI RETURUL PRODUSELOR

9.1 Garantii

Mega Image, in functie de produsul achizitionat, acorda  garantie conform prevederilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora („Legea nr. 449/2003"). Se precizeaza ca produsele alimentare nu beneficiaza de garantie.
 
La receptionarea marfii, clientul este incurajat sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale.
 
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita, in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea Produsului sau poate solicita inlocuirea Produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. Inlocuirea Produsului este posibila in limita stocului disponibil. In cazul in care Clientul a returnat un Produs deoarece acesta prezenta defecte de fabricatie, iar Vanzatorul nu dispune de un produs inlocuitor corespunzator, acesta va returna Clientului contravaloarea Produsului respectiv.
 
Clientul poate returna in termen de 24 de ore produsele achizitionate de pe Site,in urmatoarele situatii:
 • Ambalajul prezinta deteriorari severe, cu exceptia produselor alimentare;
 • Produsele au fost livrate/ facturate gresit;
 • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
 • Produsele nu respecta continutul mentionat in momentul Comenzii;   
 • Produse cu defecte calitative.
 
Mega Image poate sa refuze Produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa poata pretinde daune-interese sau despagubiri:
 • In cazul inlocuirii Produsului achizitionat cu un alt Produs sau de un tip diferit, 
 • In cazul in care Produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (ex. in ambalajul original cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit). 
 
In cazul in care aducerea la conformitate sau inlocuirea Produselor neconforme nu este posibila, rambursarea contravalorii Produselor respective se va face in termen de cel mult 24 de ore de la returnarea produsului neconform catre curier sau in Magazinul Mega Image indicat de catre Mega Image.
 

9.2 Dreptul de retragere

 In conformitate cu art. 9 alin. 1 din Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in contractele incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea sui completarea unor acte normative („OUG nr. 34/2014”), Clientul are dreptul de a denunta unilateral Contractul, in termen de 14 (paisprezece) zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Termenul de 14 zile curge de la data in care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Client, intra în posesia fizica a produselor. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a Produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Cu toate acestea, in functie de Produsele comandate, in conformitate cu prevederile art 16 din OUG nr. 34/2014, se vor aplica restrictiile prevazute de art. 9.2.1 si 9.2.2 de mai jos.
 
Clientul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.
 
In situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a Contractului conform prezentului capitol, Vanzatorul are obligatia de a rambursa a sumele platite de catre Client, inclusiv costurile livrarii, fara intarziere nejustificata, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului. Mega Image ramburseaza sumele antementionate folosind aceeasi modalitate de plata ca si cele folosite de Cumparator pentru tranzactia initiala.
 
Cu excepţia cazului în care Mega Image s-a oferit sa recupereze el insusi Produsele, acesta poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au făcut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea Clientului conform careia acesta a trimis produsele către Mega Image, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

9.2.1 Returnarea produselor 

Acceptarea returului produselor depinde de indeplinirea urmatoarelor conditii si/sau incadrarea in anumite categorii : 
 
 1. produsele din categoria bacanie, si bauturile, trebuie sa aiba ambalajele de origine intacte (ambalaj primar, secundar/supra-ambalaj), sa nu fie devidate si se pot returna in maximum 48h de la data achizitionarii produsului;
 2. nu se accepta returnarea si nu se ramburseaza : 
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator;
 • produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
 • produsele alimentare din categoria macelarie si peste (congelat sau proaspet), legume–fructe,  panificatie precum si produsele alimentare proaspete inclusiv lapte si produse lactate, branza, oua etc. si orice alte produse alimentare sau nealimentare care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid
 • băuturile alcoolice al căror preț a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile și a căror valoare reală depinde de fluctuațiile de pe piață pe care profesionistul nu le poate controla
 • produsele din tutun si alcoolurile tari, produsele de machiaj si igiena care au fost desigilate; 
 • produsele sau serviciile al căror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care profesionistul nu le poate controla și care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere
 • produsele accizabile marcate cu timbre, banderole sau orice alt tip de marcaj specific aplicat conform prevederilor legale, ale caror marcaje au fost deteriorate (alcool, tigari)
Returnarea produselor se va face fie prin curier, fie personal la Mega Image Drive, Prelungirea Ghencea, nr. 89 B, sector 6, Bucuresti si doar insotite de bonul fiscal aferent. Mega Image recomanda Clientului care doreste sa-si exercite dreptul de retur sa informeze Serviciul de Relatii cu Clientii. Costurile aferente returnarii produselor cad in sarcina Cumparatorului.

10. FRAUDA

Mega Image nu solicita Clientilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale de tip conturi/carduri bancare sau parole personale.
 
Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
 
Mega Image isi declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi/ este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Mega Imageui. Clientul va informa Mega Image asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact indicate de Mega Image.
 
Mega Image nu promoveaza SPAM-ul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail in Magazinul Web poate opta pentru dezactivarea Contului de Client aferent acestei adrese de e-mail, sau pentru dezabonare de la primirea de newsletter-e/alte comunicari comerciale/promotionale.
 
Comunicarile realizate de catre Mega Image prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

11. FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

12. LIMITARE DE RESPONSABILITATE 

Mega Image nu poate fi tinut responsabil in nici un fel in fata niciunui Client care utilizeaza Site-ul sau continutul acestuia, altfel decat in limita prevederilor inscrise in cadrul Termenilor si Conditiilor.
 
Mega Image nu garanteaza Clientului acces la Serviciul oferit prin intermediul Site-ului, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma, prin parcurgerea etapelor de inregistrare mentionate in cadrul Termenilor si Conditiilor si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral Continutul, de a reproduce partial sau integral Continutul, de a copia, sau de a exploata orice Continut in orice alta maniera sau de a transfera vreunui tert orice Continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Mega Imageui.
 
Site-ul SC Mega Image SRL poate contine legaturi conexe (numite hyperlink-uri sau link-uri), care permit conectarea automata la diferite site-uri de Internet. Aceste site-uri conexe sunt proprietatea unor terti si sunt administrate de acestia.  Mega Image nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor Site-uri la care se ajunge prin legaturi din Continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele Site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
 
Mega Image este exonerat de orice vina in cazul utilizarii Site-urilor si/sau al Continutului transmis catre un Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul Site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Mega Imageui, atunci cand aceasta utilizare a Continutului poate sau produce pagube de orice natura Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.
 
Mega Image nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
 • Serviciul va fi potrivit cerintelor Clientului;
 • Serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
 • Produsele/Serviciile obtinute gratis sau contra cost prin intermediul Serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor Clientului;
 
In limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, operatorii, administratorii si/sau proprietarii website-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/ legatura/ tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre Client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Magazinelor Web.
 
Mega Image nu este responsabila pentru prejudiciile ce pot fi create ca urmare a folosirii neautorizate a informatiilor de pe Site. 
 
Mega Image nu este responsabila pentru eventualele costuri si/sau pierderi de orice fel suportate/rezultate ca urmare a folosirii informatiilor de pe  Site. 
 
Fotografiile prezentate in sectiunile "Promotii" si “Produse noi” nu creeaza obligatii in sarcina Mega Image in sensul ca Mega Image nu isi asuma raspunderea pentru eventualele greseli de text sau pentru preturile postate. Oferta produselor prezentate in aceste sectiuni este valabila in limita stocului disponibil. 

13. RASPUNDERE

 • 13.1. Mega Image nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Mega Image a oricareia dintre obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
 • 13.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
 • 13.3. Prin crearea si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Mega Image si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.
 
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

15. PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. CONFIDENTIALITATE. POLITICA DE PROFILARE

 
Mega Image prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal conform celor de mai jos.
 
Datele operatorului
Mega Image SRL
Adresa: Bulevardul Timisoara 26, etaj 2, Bucuresti, Romania 
Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/27872/1994, CUI RO 6719278
Ofiter protectia datelor, E-mail: dataprotection@mega-image.ro
 

15.1.Categorii de date cu caracter personal

Pentru scopurile Prelucrarii mentionate la punctul II de mai jos, prelucram datele cu caracter personal ale dumneavoastra furnizate In cadrul site-ului nostru - denumite in continuare „Date cu caracter personal”, dupa cum urmeaza:
 • Nume, prenume, data nasterii, numarul de telefon mobil/fix, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, contul bancar, (denumite în continuare „Date personale”);
 • Numarul comenzii plasate, tipul produselor comandate, informatii pentru plata, detalii tranzactii (denumite în continuare „Date referitoare la comandă”);
 • Continutul comentariului transmis si subiectul acestuia, continutul documentelor atasate si transmise catre Mega Image (denumite in continuare „Date de comunicare”);
 • Informatii privind utilizarea contului de utilizator si a Site-ului de catre dumneavoastra, cum ar fi data si ora la care ati accesat  Webite-ul, inclusiv adresa IP publica, Device ID public si date similare despre dumneavoastra (denumite in continuare „Date de monitorizare”).
Mega Image colecteaza Datele cu caracter personal in următoarele modalitati: direct de la dumneavoastra (acordate pe site, email, retele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul, din retele sociale precum si prin intermediul cookie-urilor sau de la parteneri terti care ne comunica date in vederea livrarii produselor catre dvs. (de ex.platforme de vanzare online).

15.2. Scopurile Prelucrarii

Prelucram Datele dumneavoastra cu caracter personal in masura permisa sau impusa de legislatia aplicabila in urmatoarele scopuri:
 1. pentru furnizarea bunurilor si serviciilor oferite de catre Mega Image, cuprinzand actiunile specifice acestei activitati inclusiv pentru a permite folosirea cat mai optima a Site-ului si In scopul obtinerii de informatii statistice pentru Imbunatatirea serviciilor Mega Image (denumite In continuare „Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului”);
 2. pentru administrarea sigura a sistemului informatic al Mega Image si In scopul evitarii activitatilor infractionale (denumite in continuare „Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei”);
 3. pentru a permite clientilor sa creeze un cont pe Site-ul nostru, sa plaseze comenzi online si sa cumpere produse din magazinul online Mega Image. Utilizam informatiile pe care ni le furnizati pentru a administra contul creat pe Site-ul nostru. Puteti sa va administrati contul, sa profitati de oferte speciale, sa faceti mai usor cumparaturi si sa va administrati setarile personale (denumite in continuare „Scopuri legate de supermarket online”);
 4. pentru a permite clientilor sa ofere sugestii si sesizari cu privire la serviciile oferite de Mega Image (denumite In continuare  „Scopuri legate de sugestii si sesizari ale clientilor”);
 5. pentru a permite furnizorilor sa ofere opiniile si comentariile lor In legatura cu activitatea Mega Image sau sa propuna idei de colaborare sau sa transmita oferte catre Mega Image (denumite in continuare „Scopuri legate de furnizori”);
 6. pentru a permite contactarea si administrarea contractarii potentialilor parteneri Mega image (denumite in continuare „Scopuri legate de parteneri expansiune”).;
 7. pentru a permite realizarea activitatilor de marketing (denumite in continuare „Scopuri legate de marketing”); 
Aceste activitati pot include:
 1. Utilizarea Datelor dumneavoastra personale pentru a va trimite noutati despre produsele si serviciile noastre, atunci cand achizitionati un produs din supermarketul online sau cand configurati un cont de utilizator. Va puteti dezabona de la aceste comunicari de marketing, oricand, rapid si usor. Trebuie numai sa dati clic pe link-ul de ˝Dezabonare˝ inclus in fiecare newsletter.
 2. Includerea numarului unei Comenzi plasate de catre Dvs. in extrageri pentru desemnarea castigatorilor unor campanii de tip loterii publicitare organizate de catre  anumiti furnizori, care se desfasoara pe site-ul www.mega-image.ro, atunci cand produsele care fac obiectul Comenzii sunt produse participante in campanie, conform regulamentului official al acesteia, publicat pe site-ul www.mega-image.ro.  
 3. Pe baza informatiilor pe care ni le furnizati vi se pot arata oferte personalizate pe Site (inclusiv pe retelele sociale). Acestea pot fi oferte de care puteti beneficia direct pe Site, oferte ale unor terti sau produse despre care credem ca v-ar interesa.
 4. Cand participati la alte activitati promotionale (tombole, concursuri), vi se va putea solicita sa ne comunicati informatii relevante ce vor fi utilizate pentru a administra aceste promotii sau pentru a intra in posesia premiilor acordate.
 5. Utilizarea numarului dvs. de telefon de catre Mega Image sau un imputernicit al acesteia, pentru a va contacta in scopul imbunatatirii serviciilor noastre sau ale subcontractantilor / partenerilor nostri (de ex. in cazul unor sondaje cu privire la interactiunea dvs. cu reprezentantii/imputernicitii Mega Image)
 6. Utilizarea istoricului dvs. de cumparaturi de pe site-ul www.mega-image.ro pentru afisarea de oferte relevante pe site-ul www.mega-image.ro in cazul in care navigati pe site utilizand contul dvs.personal de pe www.mega-image.ro.
        8.  Pentru a va putea aloca oferte personalizate in cadrul Programului de loialitate in cazul in care va inscrieti in acest program conform cap.19 (« Scopuri legate de programul de loialitate ») utilizam istoricul dvs. de cumparaturi cu cardul de loialitate, efectuate in magazinele Mega Image si pe site-ul www.mega-image.ro.  
Vom utiliza Datele cu caracter personal, astfel cum vor fi furnizate de dumneavoastra catre Mega image, in scopurile mentionate in aceasta Politica de Confidentialitate.

15.3.Temeiul Prelucrării Datelor dumneavoastră cu caracter personal

In general, prelucrarea Datelor cu caracter personal este necesara in vederea desfasurarii activitatii specifice scopurilor Prelucrarii.
In general, vi se solicita sa furnizati Datele dumneavoastra cu caracter personal in mod obligatoriu, cu exceptia situatiilor limitate in care va comunicam ca anumite informatii sunt facultative. Daca nu ne oferiti respectivele date cerute a fi furnizate in mod obligatoriu, procesul poate fi intarziat sau chiar imposibil. Va rugam sa tineti cont ca, in cazul Programului de loialitate, daca nu ne furnizati datele cu caracter personal, nu va putem propune oferte sau beneficii personalizate. Daca dupa inregistrarea datelor va veti retrage consimtamantul pentru profilare o puteti face in pagina Preferinte de Comunicare. Aceasta optiune va duce la prierderea optiunii de a primi recomandari, oferte sau beneficii personalizate, cardul dvs. putand fi utilizat in regim anonim, pentru oferte de pe site general valabile.
Pentru a putea prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal, Mega Image se bazeaza pe diferite temeiuri juridice, dupa cum urmeaza:
1.Consimtamant: 
 
 • Ne putem baza pe acordul dumneavoastra de a va utiliza informatiile personale in anumite scopuri directe de marketing, consimtamantul fiind temeiul juridic pentru colectarea, prelucrarea si utilizarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal, astfel cum este permis de legea aplicabila. Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, contactandu-ne la adresele de la sfarsitul acestei Politici de Confidentialitate. 
 • Totodata, pe baza consimtamantului dvs., tinem evidenta istoricului dvs. de cumparaturi, pentru a putea afisa pe site, dupa momentul logarii de catre dvs. in cont, recomandari sau ofertele relevante  pentru dvs. in functie de acest istoric  si pentru a putea efectua analize de natura  a va putea aloca/ propune recomandari , oferte sau beneficii personalizate, in cadrul Programului de loialitate pentru cardurile validate la kiosk, sau create/inregistrate pe site-ul www.mega-image.ro . In cazul in care va veti retrage consimtamantul cu privire la profilare, veti beneficia in continuare de toate ofertele de pe site (genearal aplicabile), insa acestea nu vor fi afisate in functie de relevanta lor pt.dvs si veti putea utiliza cardul doar in regim anonim (conform cap.19 de mai jos). 
 • In etapa initiala a programului de loialitate, datele dvs. vor fi colectate fara insa a fi utilizate in scopul profilarii. Cu toate acestea, atunci cand vom avea date suficiente pentru demararea programului de loialitate, datele anterior colectate vor fi utilizate pentru efectua de analize de natura  a va putea aloca/ propune recomandari, oferte sau beneficii personalizate.
2.Executarea unui contract sau in vederea incheierii unui contract: Prelucrarea este necesara pentru executarea contractului la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersurile necesare incheierii contractului dintre dumneavoastra si Mega Image (de ex., in cazul partenerilor de expansiune fiind vorba de contractul de colaborare, in cazul clientilor fiind vorba de contractul de vanzare - cumparare, in cazul furnizorilor fiind vorba de contractul de furnizare). De exemplu, daca utilizati serviciile noastre pentru a face o comanda online, va vom utiliza Datele cu caracter personal pentru a ne indeplini obligatia de a finaliza si a administra acea comanda in conformitate cu contractul pe care il avem cu dumneavoastra. De asemenea, Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal poate fi necesara pentru a face demersuri inainte de incheierea unui posibil contract, in conditiile in care sunteti un potential partener si doriti sa ne contactati in vederea unei eventuale colaborari comerciale;
 
3.Interese legitime: Putem folosi informatiile pentru interesele noastre legitime, cum ar fi oferirea celui mai bun continut adecvat al Site-ului, e-mailuri si newsletter-uri, pentru a ne imbunatati si promova produsele si serviciile, precum si continutul pe Site-ul nostru, si in scopuri legale, administrative si de detectare a fraudei.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Scopurile prelucrarii Categorii de Date cu caracter personal implicatet Temeiul prelucrarii
Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului
 • Date personale
 • Date de comunicare
 • Executarea unui contract;
 • In baza unei obligatii legale; sau
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei
 • Date personale
 • Date referitoare la comanda
 • Date de monitorizare
 • In baza unei obligatii legale; sau
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de supermarket online
 • Date personale
 • Date referitoare la comanda
 • Date de comunicare
 • Executarea unui contract;
 • In baza unei obligatii legale; sau
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de sugestii si sesizari ale clientilor
 • Date personale
 • Date referitoare la comanda
 • Date de comunicare
 • Executarea unui contract;
 • In baza unei obligatii legale.
Scopuri legate de furnizori
 • Date personale
 • Date de comunicare
 • Executarea unui contract;
 • In baza unei obligatii legale;
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de parteneri expansiune
 • Date personale
 • Date de comunicare
 • In vederea realizarii demersurilor necesare incheierii unui contract;sau
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de marketing,  inclusiv afisarea de oferte relevante pe site-ul www.mega-image.ro 
 • Date personale
 • Date referitoare la comanda
 • Pe baza de consimtamant;
 • In baza interesului legitim.
Scopuri legate de programul de loialitate
 • Date personale
 • Date referitoare la comenzi (istoric de comenzi)
 • Pe baza de consimtamant;

 

15.4.Transferuri de date, destinatari si temeiul legal al acestor transferuri

15.4.1.Destinatari

Alte societati din grup: Transferăm Datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii din grupul Ahold Delhaize , în măsura permisă de legislația aplicabilă pentru interesele legitime ale Mega Image, în vederea facilitării comunicării interne și administrării sarcinilor împreună cu alte societăți din grupul Ahold Delhaize , pentru facilitarea cooperării şi comunicării în cadrul grupului Ahold Delhaize .
 
Terti: Mega image si/sau alte societati din grupul Ahold Delhaize  va pot transfera datele unor agentii guvernamentale si de reglementare, instante si alte autoritati guvernamentale, conform prevederilor legislatiei aplicabile, in baza Art. 6(1) (c) GDPR, si consultantilor externi cu rol de operatori de date (de exemplu, avocati, contabili, auditori etc.) in baza Art. 6 (1) (f) GDPR.
 
Prestatori de servicii (din cadrul grupului Ahold Delhaize  si din afara acestuia): in cadrul operatiunilor sale comerciale normale, Mega image incheie contracte cu prestatori de servicii din cadrul grupului Ahold Delhaize  sau din afara acestuia, in vederea desfasurarii anumitor sarcini legate de administrarea clientelei sau iT, de gestionarea furnizorilor la nivel global, furnizarea sistemelor si retelelor globale securizate ca prestator de servicii pentru companiile din grupul Ahold Delhaize  unde toate sau unele companii din grupul Ahold Delhaize  pot prelucra date cu caracter personal, inclusiv pentru: procesarea platilor (de ex. banci, procesatori de plati etc.), livrarea produselor (de ex. transportatori/curieri), organizarea campaniilor si desemnarea castigatorilor (de ex. agentii de marketing si publicitate) , acordarea de premii (ex. agentii de turism). Prestatorii terti de servicii au semnat clauze de confidentialitate si nu li se permite sa utilizeze Datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri decat cele mentionate in prezenta Politica de Confidentialitate.
Analiza istoricului dvs. de cumparaturi si profilarea sunt efectuate prin intermediul tertilor. Datele prelucrate de catre acesti terti pentru indeplinirea rolului alocat acestora: segment client, cod postal, profil de opt-in, tipul clientului, tranzactii, customer Truprice, Customer Permissions, date de identificare client (nume, adresa, titlu, an nastere, data inregistrarii, data ultimei logari, data ultimei cumparaturi, numar card loialitate, cod de bare card, comportament online). 
 

15.4.2. Transferuri de date transfrontaliere

Transferam Datele dumneavoastra cu caracter personal in afara tarii in care va aflati, in tari aflate pe teritoriul Uniunii Europene. In ce priveste datele participantilor la programul de loialitate, prelucrarile necesare alocarii ofertelor personalizate sunt efectuate atat de catre entitati stabilite in UE, cat si de catre entitati din afara UE. Aceste transferuri au loc conform Clauzelor Standard CE asumate de catre parti. 

15.5.Perioade de retentie

Datele cu caracter personal prelucrate in scopurile mentionate in prezenta vor fi pastrate doar cat este necesar, pe durata existentei contului dumneavoastra si ulterior, in timpul unei perioade de tranzitie (de exemplu, pentru primirea unui raspuns la solicitarea dumneavoastra, pentru livrarea bunurilor, emiterea facturilor) sau pentru oricare alta perioada mai indelungata in care Mega image are obligatia legala de a arhiva Datele cu caracter personal.
Daca se initiaza o actiune judiciara, Datele cu caracter personal pot fi pastrate pana la finalul acestei actiuni, inclusiv eventualele perioade de recurs, iar apoi vor fi sterse sau arhivate, conform prevederilor legislatiei aplicabile.
In principiu, va vom pastra Datele cu caracter personal pe durata solicitata sau permisa de legislatia aplicabila. Ulterior, vom elimina/sterge Datele dumneavoastra cu caracter personal din sistemele si evidentele noastre si/sau vom lua masuri pentru a le anonimiza, astfel incat sa nu mai puteti fi identificat in baza acestora. in toate cazurile, Datele cu caracter personal din contractele, comunicarile si alte documente identificate pot fi supuse unor cerinte legale de pastrare, care necesita, in principiu, pastrarea de pana la 10 ani. Orice alte Date cu caracter personal vor fi sterse, in principiu, in 6 luni de la ştergerea contului dumneavoastra de utilizator sau de la colectarea lor prin intermediul Site-ului, cu exceptia Datelor Referitoare la Comanda care vor putea fi pastrate pana la 3 ani de la data tranzactiei sau, dupa caz, pentru o perioada necesara pentru indeplinirea unor obligatii legale (inclusiv daca suntem obligati astfel printr-o hotarare judecatoreasca) sau daca este necesar pentru motive de securitate, prevenirea fraudei, litigii sau abuzuri.

15.6. Proceduri de securitate

In conformitate cu legislatia europeana pentru protectia datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat şi folosirea neadecvata a Datelor cu caracter personal.
Utilizam sisteme şi proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti. De asemenea, folosim proceduri de securitate şi restrictionari tehnice şi fizice ale accesarii şi folosirii Datelor cu caracter personal pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale in timp ce lucreaza.

15.7.Drepturile dumneavoastra

Daca v-ati declarat consimtamantul cu privire la anumite activitati de Prelucrare, puteti retrage acest consimtamant in orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea Prelucrarii anterior retragerii consimtamantului.
In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:
 1. Dreptul de acces: Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, si daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. informatiile includ, printre altele, scopurile Prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal afectate si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate Datele dumneavoastra cu caracter personal.  Aveti dreptul de a obtine o copie a Datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, va putem percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.
 2. Dreptul la rectificare: Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal incorecte. in functie de scopurile Prelucrarii, aveti dreptul de a completa Datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declaratii suplimentare.
 3. Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): Aveti dreptul de a ne solicita sa va stergem Datele cu caracter personal.
 4. Dreptul la restrictionare: Aveti dreptul de a solicita restrictionarea Prelucrarii Datelor dumneavoastra cu caracter personal. in acest caz, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
 5. Dreptul la portabilitatea datelor: Aveti dreptul de a primi Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate, si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati fara obiectii din partea noastra.
 6. Dreptul de a obiecta:  Aveti dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia dumneavoastra, in orice moment, fata de Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre noi, si ni se poate solicita sa nu va mai prelucram Datele cu caracter personal. Daca aveti dreptul la obiectie si vi-l exercitati, nu vom mai prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost.  Acest drept poate fi invalidat in special daca Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.
Drepturile mentionate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata şi semnata, inaintata catre Mega image la adresa postala Bdul Timisoara nr.26, et.2, Sector 6, Bucuresti – in atentia Responsabilului cu protectia datelor – sau la adresa de email dataprotection@mega-image.ro. in cerere, puteti arata daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de poşta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.
Mega image va comunica informatiile solicitate, in termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de dumneavoastra privind modul de comunicare.
Va rugam sa luati in considerare faptul ca drepturile de mai sus pot fi limitate in baza legislatiei nationale aplicabile privind protectia datelor. Mega image, in calitate de operator de date, ramane punctul de contact central in vederea exercitarii acestor drepturi.
De asemenea, aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Va rugam sa adresati orice intrebari catre Mega image la adresa de email dataprotection@mega-image.ro sau la adresa postala Bdul Timisoara nr.26, et.2, Sector 6, Bucuresti – in atentia Responsabilului cu protectia datelor. 

15.8. Cum prelucram datele personale ale copiilor?

Serviciile oferite de Site-ul www.mega-image.ro nu sunt destinate minorilor.

16. Cookie-uri

Prezenta sectiune referitoare la Cookies se aplica tuturor utilizatorilor acestui Site. Prin termenul „cookie”-uri intelegem modulele cookie si tehnologiile similare prin intermediul carora pot fi colectate informatii in mod automat.
Cookie-urile sunt utilizate pentru a va oferi o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor Clientilor: imbunatatirea navigarii, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar in timpul vizitarii/utilizarii acesteia de catre utilizatori; statistici anonime cu privire la modul in care este utilizat Site-ul; anticiparea unor eventuale servicii/bunuri care vor fi in viitor prestate / puse la dispozitia utilizatorilor.
Cookie-urile ne transmit informatii cu privire la modul in care acest Site este utilizat, astfel incat sa existe posibilitatea imbunatatirii eficientei si accesibilatii Site-ului pentru utilizatori.
 
 
Tipuri de cookies si scopul acestora : 
 
Cookie-uri pentru inregistrare
Atunci cand va inregistrati pe acest site, se genereaza cookie-uri care memoreaza inregistrarea. 
Cookie-uri de performanta:
Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.
Cookie-uri de analiza a utilizatorilor
Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice.
Cookie-uri pentru geotargetting
Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara de provenienta a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleasi reclame indiferent de limba selectata.
Cookie-uri pentru publicitate
Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat o reclama online, tipul acesteia si timpul scurs de la momentul vizualizarii. Aceste cookie-uri sunt anonime, nu stocheaza date despre utilizatori.
 
In plus fata de cookie-urile setate de Mega Image, necesare pentru buna functionare a site-ului, utilizam cookie-uri setate prin intermediul unor terti. Tertii furnizori ai cookie-urilor trebuie sa respecte, de asemenea, regulile de protectie a datelor si politica de confidentialitate disponibila pe aceasta pagina de internet.
 
Lista completa a cookie-urile de terta parte sunt in tabelul urmator:

Nr. Denumire (key) Utilizare si scop Perioada de valabilitate
1s_ccFisier cookie Adobe care determina daca modulele cookie sunt activate in browserSesiune
2s_fidCookie Adobe care identifica vizitatorul. Acest modul cookie este asociat serviciului de analiza furnizat de suita de produse Site Catalyst. Este un cookie nou introdus in 2013 ca un identificator de rezerva pentru vizitatori, in cazul in care cookie-ul s_vi utilizat in mod normal in acest scop este blocat. Acesta contine un id unic generat aleator.5 ani
3s_ppnCookie Adobe care stocheaza informatii despre numele paginii anterioareSesiune
4s_sqCookie Adobe care stocheaza informatii despre legatura anterioara pe care a facut clic pe siteSesiune
5s_vi_...Memoreaza ID-ul sesiunii din Adobe Analytics numit VisitorID. Acest ID nu este acelasi cu cel al Mega Image.2 ani

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina de internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.
 
Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume.
 
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului tau.
 
De asemenea, aveti posibilitatea sa dezactivati fisierele cookie (cu exceptia celor strict necesare pentru functionarea acestei pagini de internet) astfel :
Chrome
Firefox
Internet Explorer
Safari

17. PUBLICITATE

Newsletterele Mega Image sunt transmise via e-mail prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Mega Image. 
 
In momentul in care Clientul isi creaza un Cont pe Site are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de mesaje promotionale. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau prin debifarea optiunii existente in contul de client. Consultati Politica de Confidentialitate Mega Image in acest sens.
 
Renuntarea la primirea Newsletter-elor nu implica renuntarea la acceptul acordat pentru „Termeni si conditii”
 
De asemenea, Mega Image va transmite catre Client mesaje de confirmare prin e-mail sau sms,  in urmatoarele situatii:
 1. crearea Contului (e-mail);
 2. schimbarea parolei Contului (e-mail);
 3. mesaj de confirmare Comanda, dupa lansarea comenzii (e-mail);
 4. informare despre stadiul pregatirii comenzii (SMS) trimis cu  2 ore  inainte de Intervalul de Timp Programat pentru ridicarea Comenzii
 5. anularea comenzii de catre client (e-mail);
 6. ridicarea/primirea comenzii (e-mail);
 7. confirmare a dezabonarii Clientului in urma solicitarii exprese a acestuia (e-mail);
 8. distribuirea a unei liste de cumparaturi (e-mail);
 9. distribuirea a unei retete (e-mail);
 10. distribuirea a unui produs din site(e-mail);
 11. modificarea unei comenzi deja plasate (e-mail).

18. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul Site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, sunt proprietatea exclusiva a Mega Image, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Aceste elemente sunt protejate de legislatia romana si de textele internationale referitoare la respectarea drepturilor de autor, a marcilor, a desenelor si a modelelor, a brevetelor etc.
 
Orice reproducere sau reprezentare chiar si partiala prin orice mijloace, realizata fara acordul scris, prealabil si expres al Mega Imageui sau al partenerilor sai unde acestia sunt titulari de drepturi, este interzisa si ilicita. Nerespectarea acestei interdictii constituie o contrafacere sau un act de concurenta neloiala care angajeaza responsabilitatea civila si penala a autorului sau.
 
Punerea in aplicare a hyperlink-urilor catre orice pagina a acestui Site Site necesita acordul scris, prealabil si expres al Mega Imageui. Utilizarea oricaror informatii de pe Site in alte scopuri decat cel consultativ, in special in scopuri publice, comerciale sau umoristice, poate face obiectul unor urmariri penale atat in Romania, cat si in strainatate.

19. PROGRAMUL DE LOIALITATE 

Programul de loialitate are ca scop rasplatirea fidelitatii clientilor Mega Image, prin oferirea de beneficii si oferte personalizate acestora, disponibile doar in virtutea detinerii cardului de loialitate (CARDUL CONNECT). Participantii la acest program vor respecta conditiile de inscriere si participare conform prezentului document Termeni și Condiții. Se pot inscrie in program clientii care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii, cu domiciliul sau resedinta in Romania si care accepta acest document Termeni si Conditii. Prin acceptarea si inscrierea in program, participantii declara pe proprie raspundere ca au varsta de peste 18 ani. Angajatii Mega Image se pot inscrie in program prin inrolarea, conform prevederilor de mai jos, a cardului de loialitate detinut in temeiul Regulamentului intern. 
Programul este valabil incepand cu data de 18.10.2018, se desfasoara pe durata nedeterminata si poate inceta oricand, la initiativa Mega Image sau in caz de forta majora, cu anuntarea clientilor participanti prin afisarea pe site-ul www.mega-image.ro si in magazine, inainte de data incetarii sau in cel mai scurt timp dupa incetare. 
Programul este aplicabil atat pe site-ul www.mega-image.ro cat si in magazinele Mega Image si Shop&Go din Romania.  
Programul poate fi modificat unilateral de catre Mega Image oricand, urmand ca aceste modificari sa fie anuntate clientilor participanti in masura in care acestia sunt afectati de modificari.
Prin accesarea Programului de Loialitate, Clientul este de acord cu conditiile de desfasurare ale acestuia, asa cum vor putea fi acestea modificate ulterior de catre Mega Image si cum vor fi aduse la cunostinta clientilor, exonerand de raspundere Mega Image in cazul in care imposibilitatea accesarii unor oferte sau beneficii este datorata culpei Clientului sau a unui tert. 
Mega Image nu raspunde pentru niciun fel de prejudicii suferite de Client in cazul utilizarii frauduloase a cardului de loialitate de catre acesta sau de catre un tert. 
Mega Image nu își asumă responsabilitatea pentru deteriorarea, distrugerea, pierderea sau furtul cardului de loialitate sau pentru beneficiile nerealizate de către participant ca urmare a deteriorării, distrugerii, pierderii sau furtului acestuia. Toate aceste evenimente trebuie aduse la cunoștința Mega Image – departamentul Relatii Clienti – in cel mai scurt timp, telefonic la numarul TELVERDE 0800 410 900  sau prin email la adresa relatii_clienti@mega-image.ro
De asemenea, Mega Image nu își asumă răspunderea pentru datele incorecte sau incomplete furnizate de către Client la momentul inregistrarii. Mega Image are dreptul de a invalida orice card Connect care nu îndeplineste toate condițiile de Participare, cu notificarea clientului, prin e-mail și/sau telefon. Mega Image are dreptul să blocheze temporar cardul de loialitate în cazul în care posesorul sau incalca prevederile acestui document Termeni si Conditii, fara notificarea prealabilă a clientului. 
Cardul nu este transmisibil; Mega Image nu isi asuma nicio obligatie sau raspundere in cazul incalcarii, de catre client, a interdictiei de transmitere a cardului catre un tert. 
Codul de bare printat pe cardul Connect este proprietatea Mega Image, neputând fi replicat fara aplicarea sanctiunilor prevazute de legislatia aplicabila.

Inregistrarea in program si modul de functionare:

A.Obtinerea CARDULUI CONNECT 

 
Programul de loialitate implica obtinerea unui card de loialitate care asigura clientilor detinatori accesul la beneficii si oferte incluse de catre Mega Image in program (Cardul Connect). Un client are dreptul la un singur Card Connect. Prin urmare, nu va fi posibila inregistrarea mai multor carduri Connect pentru aceeasi persoana/ pentru aceeasi adresa de email/ sau pentru acelasi numar de telefon. Mega Image isi rezerva dreptul de a anula toate cardurile Connect detinute de o persoana fizica sau juridica, in cazul in care constata ca aceasta detine mai multe carduri. O persoana juridica poate beneficia de un singur card Connect ; prin urmare, inregistrarea mai multor carduri pentru aceeasi persoana juridica nu este posibila. 
 
Cardul Connect poate fi emis in format fizic sau electronic. Cardul in format fizic poate fi obtinut numai dintr-un magazin Mega Image. Cardul in format electronic poate fi obtinut prin inregistrarea online pe www.mega-image.ro, sectiunea « Solicita card ». 
 
Cardul Connect  poate fi utilizat: 
 • -fie in regim anonim (« card anonim »), atunci cand clientul detinator nu doreste sa comunice organizatorului niciun fel de date de contact si nu doreste inregistrarea cardului; acest tip de card va putea asigura accesul clientului exclusiv la ofertele valabile pentru toti detinatorii de card, insa nu si la ofertele si beneficiile personalizate ; 
 • fie in regim personalizat (« card inregistrat »), atunci cand clientul detinator isi da acordul pentru comunicarea datelor de contact si a istoricului sau de cumparaturi pentru a putea primi comunicari si oferte/beneficii personalizate. In cadrul contului dumneavoastra aveti optiunea de stopa profilarea in cazul in care doriti sa nu mai receptionati oferte personalizate, prin accesarea sectiunii Preferinte de comunicare. Daca nu optati pentru prelucrarea datelor dumneavoastra privind utilizarea istoricului de cumparaturi in vederea profilarii, nu veti putea beneficia de ofertele noastre personalizate disponibile in programul de loialitate. Daca aveti nevoie de suport tehnic pentru crearea unui cont, va puteti adresa catre departamentul de Relatii Clienti la nr. de telefon TELVERDE 0800 410 900 sau la adresa relatii_clienti@mega-image.ro.
 
 

B.Inregistrarea CARDULUI CONNECT

 B.1 Cardul Connect in format fizic poate fi inregistrat : 
a)fie prin accesarea echipamentului de tip kiosk amplasat de catre Mega Image in acest scop in oricare din magazinele participante si parcurgerea pasilor necesari afisati pe ecranul aferent ;
 • pentru inregistrarea cardului la kiosk este obligatorie comunicarea, cel putin a unui mijloc de comunicare cu clientul, fie email, fie telefon, conform optiunii clientului; in lipsa comunicarii unei optiuni (email/telefon valid), inregistrarea cardului nu este posibila iar cardul poate fi utilizat numai in regim anonim ; 
 • in cazul inregistrarii cardului cu comunicarea exclusiv a numarului de telefon mobil, prin intermediul kiosk-ului din magazine, in lipsa crearii unui cont pe site-ul www.mega-image.ro clientul va putea utiliza cardul numai in magazine, fara insa a putea efectua cumparaturi online si utiliza, cu ocazia acestora,  ofertele personalizate;  
 • la inregistrarea cardului la kiosk cu conectarea adresei de email, clientului nu i se cere alocarea, respectiv introducerea vreunei parole ; aceasta se va seta prin accesarea unui link care va fi transmis pe adresa personala de e-mail comunicata de catre client ; clientii sunt rugati sa isi seteze parola inainte de prima utilizare a cardului. In momentul inregistrarii pe tableta de la kioskul din magazin cu o adresa de email, contul va fi creat, insa va fi  considerat activ numai dupa setarea parolei direct pe platforma www.mega-image.ro.
b) fie prin accesarea platformei www.mega-image.ro pe orice echipament cu acces la internet (PC, tableta, telefon mobil) si parcurgerea pasilor necesari afisati pe site : creare cont (pentru clientii care nu detin inca un cont valid) sau conectare card (pentru clientii care detin un cont valid si doresc conectarea cardului Connect si asocierea acestuia contului preexistent); in cazul inregistrarii online este obligatorie introducerea unei adrese de email valide; 
c) fie prin accesarea serviciului Relatii Clienti la nr. de telefon TELVERDE 0800 410 900. 
 
Un Card Connect anonim poate fi oricand transformat intr-un Card Connect inregistrat, prin inregistrarea sa online si crearea, de catre client, a unui cont asociat cardului pe www.mega-image.ro. In cazul unei astfel de inregistrari, istoricul de cumparaturi aferent cardului anonim va fi pastrat si completat cu istoricul de cumparaturi inregistrat dupa data inrolarii cardului si numai daca ati optat pentru profilare. Istoricul de cumparaturi nu va fi utilizat de catre Operator in scopul profilarii dumneavoastra in perioada in care cardul este anonim sau nu ati optat pentru profilare
 
B.2. Inregistrarea Cardului Connect electronic :
 
In cazul clientilor care solicita, in prima etapa, un Card Connect digital si doresc ulterior inlocuirea acestuia cu un Card connect fizic precum si pastrarea istoricului de cumparaturi aferent, clientul se va prezenta in orice magazin Mega Image sau Shop&Go, va solicita un card fizic si il va inregistra si activa online urmand pasii indicati in sectiunea «Inlocuire card» . Din momentul activarii noului card pentru acelasi cont asociat pe www.mega-image.ro vechiul card va fi dezactivat iar datele aferente vechiului card sa vor transfera automat pe noul card. 
 
Cardul Connect digital confera clientului detinator acces la aceleasi oferte si beneficii ca si cardul fizic inregistrat. Cardul Connect digital nu poate fi utilizat in format anonim.
 
In toate situatiile, pentru inregistrarea Cardului Connect clientul este obligat sa comunice Mega Image datele sale reale, corecte, complete, sa completeze toate campurile marcate ca fiind obligatorii. 

C.Utilizarea Cardului Connect

Utilizarea cardului Connect in magazine are loc prin scanarea acestuia la casa de marcat (indiferent de metoda si forma scanarii), chiar daca acesta nu a fost inregistrat online sau la kiosk. In cazul in care scanarea este imposibila, din motive tehnice, la momentul utilizarii, este posibila utilizare cardului prin dictarea codului de bare.
 
In cazul utilizarii cardului Connect in regim anonim, clientul va avea acces in magazine la promotiile pentru membri afisate la raft. Tipul, durata promotiilor si valoarea beneficiilor client vor fi stabilite unilateral de catre Mega Image si afisate in magazine.  Acordarea acestui tip de beneficii client este la latitudinea Mega Image, aceasta nefiind obligata sa stabileasca vreun numar minim de promotii sau vreo valoare a discounturilor sau beneficiilor client. 
 
In cazul utilizarii cardului in regim personalizat (cu inregistrare), clientul detinator va putea beneficia de: 
 
 1. Diferite promotii valabile pentru toti detinatorii de card Connect, active la momentul efectuarii cumparaturilor, cu conditia scanarii cardului Connect;  aceste promotii implica acordarea unor reduceri imediate, la casa de marcat, la anumite produse selectionate de catre Mega Image, marcate ca atare la raft sau in cataloage/reviste, promotii care vor fi active pentru anumite perioade limitate ;  pentru a beneficia de reduceri, clientul trebuie sa prezinte spre scanare cardul Connect la casa de marcat INAINTE de achitarea produselor; dupa achitarea produselor si emiterea bonului fiscal, nu va mai fi posibila acordarea reducerii si, ca atare, clientul isi asuma riscul imposibilitatii de a beneficia de aceste reducerii din culpa sa (pentru neutilizarea cardului conform regulii de mai sus); 
 2. ofertele personalizate stabilite conform unor analize ale istoricului de cumparaturi si comportamentului de consum, active la momentul efectuarii cumparaturilor, cu conditia scanarii cardului Connect; acestea vor fi stabilite in functie de preferintele si istoricul clientului si nu vor putea avea loc decat dupa un termen suficient care sa permita analiza acestor preferinte ; este in mod expres precizat ca ofertele personalizate vor putea fi stabilite si in functie de frecventa cumparaturilor si utilizarea cardului Connect cu ocazia acestor cumparaturi si, prin urmare, Mega Image isi rezerva dreptul de a acorda sau nu, in anumite perioade de timp,  astfel de oferte personalizate, diferitelor categorii de clienti ;
 3. posibilitatea de a participa la toate loteriile promotionale sau alte campanii similare organizate de catre Mega Image exclusiv pentru detinatorii de carduri inregistrate ; intrucat Mega Image va putea organiza campanii de tip loterii publicitare sau altele similare, exclusiv pentru detinatorii de carduri Connect, in anumite conditii ce vor fi prevazute in regulamentele de participare aferente si care vor fi publicate pe www.mega-image.ro, clientii detinatori de carduri Connect inregistrate vor putea fi inclusi in extragerile aferente loteriilor publicitare organizate de catre Mega Image doar in conditia daca decideti sa va inscrieti in promotia respectiva si dacautilizati cardul Connect prin scanare la cumparaturi pe durata campaniei respective; in cazul neutilizarii cardului Connect in niciun moment pe durata loteriei / campaniei promotionale care implica o tragere la sorti, clientul nu va avea dreptul de a solicita includerea in tragerea la sorti iar Mega Image nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru imposibilitatea participarii clientului la aceasta campanie; orice alte promotii sau beneficii client care nu se pot incadra in categoriile de mai sus si care vor putea fi stabilite sau nu, de catre Mega Image, oricand pe durata programului; 
Pentru a putea beneficia de ofertele personalizate, este recomandata utilizarea cardului la fiecare cumparatura in magazine sau online. Mega Image nu raspunde fata de clientii carora nu le va putea oferi sau aloca oferte personalizate din cauza neutilizarii cardului de catre acestia. Clientii sunt singurii responsabili pentru utilizarea cardului la casa de marcat in magazin, Mega Image neasumandu-si nicio raspundere in sensul solicitarii cardului Connect pentru scanare la casa de marcat. 
 
Chiar si in situatia in care clientul detinator al unui card inregistrat nu a bifat acceptul pentru a i se comunica, prin email sau sms, informatii cu privire la ofertele personalizate, acesta va putea beneficia de ofertele stabilite si alocate de catre Mega Image cardului respectiv, pe durata pentru care acestea sunt active, insa in vederea consultarii existentei, naturii, valorii si duratei ofertelor active la un anumit moment, clientul va fi nevoit sa consulte periodic sectiunea Contul meu, subsectiunea Ofertele mele. Clientul va trebui sa isi rezerve oferta personalizata din sectiunea Contul meu, in caz contrar nu va beneficia direct de respectivele promotii.

D.Incidente referitoare la Cardul Connect

 1. Falsificarea unui card Connect se poate pedepsi conform legilor in vigoare. 
 2. Clientul al carui Card Connect este pierdut/furat/distrus va putea solicita inlocuirea gratuita a cardului, urmand ca istoricul de cumparaturi acumulat in contul sau de client sa fie preluat pe noul card. In aceasta situatie, clientul trebuie sa anunte de urgenta departamentul Relatii Clienti Mega Image, telefonic la numarul TELVERDE 0800 410 900 sau la adresa de email relatii_clienti@mega-image.ro, in vederea blocarii acestuia, in caz contrar clientul asumandu-si riscul utilizarii ilicite a cardului.
 3. Orice alte reclamatii, sugestii, notificari sau solicitari de informatii cu privire la modul de derulare a programului de loialitate, respectiv la utilizarea cardului Connect vor fi comunicate catre Mega Image telefonic la numarul TELVERDE 0800 410 900 sau la adresa de email relatii_clienti@mega-image.ro.

20. DISPOZITII FINALE

Mega Image isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
 
In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Mega Image, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0800 410 900, non stop, sau prin e-mail la adresa: relatii_clienti@mega-image.ro, ori prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa sediului social din Bucuresti, Bdul Timisoara nr.26, et.2, Sector 6.
 
Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la, functionalitatea sau imbunatatirea Site-ului vor ramane proprietatea Mega Image.
 

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista