Ai cautat retetaMușchiuleț de porc umplut cu prune uscate și Roquefort
Mega image logo

Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate și Roquefort

Mușchiuleț fraged de porc, umplut delicios cu prune uscate, felii de măr, brânză cu mucegai și ierburi aromatice, rumenit rapid în tigaie și desăvârșit la cuptor, servit alături de cartofi copți apetisanți, tăiați evantai și aromați cu oregano – asta numim o masă pe cinste, plină de arome și texturi potrivite începutului de toamnă.
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate și Roquefort
Usor
>60'
0/5
Ridicat

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 3 bucati de muschi de porc (aproximativ 250g/bucata)
  • 1 crenguțe de rozmarin
  • 2 crenguțe de cimbru proaspăt
  • 180 g de branza Roquefort
  • 100 g prune uscate moi, fără sâmburi
  • 1 măr verde tăiat julien
  • 2 linguri linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță oregano uscat
  • 4 cartofi mari pentru copt
  • 1 lingură de unt
  • 1 linguriță oregano
  • 3 bucati de muschi de porc (aproximativ 250g/bucata)
  • 1 crenguțe de rozmarin
  • 2 crenguțe de cimbru proaspăt
  • 180 g de branza Roquefort
  • 100 g prune uscate moi, fără sâmburi
  • 1 măr verde tăiat julien
  • 2 linguri linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță oregano uscat
  • 4 cartofi mari pentru copt
  • 1 lingură de unt
  • 1 linguriță oregano