Ai cautat retetaRulouri cu piept de curcan si pere
Mega image logo
  • Rulouri cu piept de curcan si pere
Rulouri cu piept de curcan si pere

Rulouri cu piept de curcan si pere

De catre Alex Iacob
Dulci si suculente, perele fac orice fel de mancare sa straluceasca.
Mediu
1'- 30'
5/5
Mediu

Ingrediente pentruPersoane

3 portii
  • 3 felii de piept de curcan (se gaseste la Mega Image deja portionat)
  • 6 felii de prosciutto
  • 1 pahar de vin sec
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 para
  • 100 g de unt cu 82% grasime
  • 120 g de buchetele de broccoli
  • frunze proaspete de salvie si de spanac
  • sare, piper
  • 3 felii de piept de curcan (se gaseste la Mega Image deja portionat)
  • 6 felii de prosciutto
  • 1 pahar de vin sec
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 para
  • 100 g de unt cu 82% grasime
  • 120 g de buchetele de broccoli
  • frunze proaspete de salvie si de spanac
  • sare, piper

Incepe gatitul

Pasul 1: Taie perele felii si curata-le de samburi si cotoare.
Pasul 2: Condimenteaza feliile din piept de curcan cu sare si piper. Pune deasupra fiecareia frunze de spanac si felii de pere.
Pasul 3: Ruleaza strans feliile de carne, apoi inveleste rulourile cu prosciutto si frunze de salvie. Prinde-le bine cu scobitori.
Pasul 4: Lasa rulourile la prajt intr-o tigaie cu ulei de masline, la foc mediu, circa 3 minute pe fiecare parte (cam 12 minute in total).
Pasul 5: Intr-o tigaie, soteaza buchetelele de broccoli in unt, timp de 4 minute, pana incep sa se inmoaie un pic.
Pasul 6: Peste broccoli adauga vinul si lasa-l cam 3 minute la foc mare, pana se formeaza un sos. Monteaza preparatul pe farfurie.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal