Rulouri cu piept de curcan si pere
De catre Alex Iacob
Dulci si suculente, perele fac orice fel de mancare sa straluceasca.
Dificultate
MediuDurata
1'- 30'Pret
MediuNota
5 din 5Clasic
Altele
Fel principal

Ingrediente pentru 3 Persoane
3 Persoane
- 3 felii de piept de curcan (se gaseste la Mega Image deja portionat)
- 6 felii de prosciutto
- 1 pahar de vin sec
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 para
- 100 g de unt cu 82% grasime
- 120 g de buchetele de broccoli
- frunze proaspete de salvie si de spanac
- sare, piper
Incepe gatitul
Pasul 1: Taie perele felii si curata-le de samburi si cotoare.
Pasul 2: Condimenteaza feliile din piept de curcan cu sare si piper. Pune deasupra fiecareia frunze de spanac si felii de pere.
Pasul 3: Ruleaza strans feliile de carne, apoi inveleste rulourile cu prosciutto si frunze de salvie. Prinde-le bine cu scobitori.
Pasul 4: Lasa rulourile la prajt intr-o tigaie cu ulei de masline, la foc mediu, circa 3 minute pe fiecare parte (cam 12 minute in total).
Pasul 5: Intr-o tigaie, soteaza buchetelele de broccoli in unt, timp de 4 minute, pana incep sa se inmoaie un pic.
Pasul 6: Peste broccoli adauga vinul si lasa-l cam 3 minute la foc mare, pana se formeaza un sos. Monteaza preparatul pe farfurie.
Pasul 2: Condimenteaza feliile din piept de curcan cu sare si piper. Pune deasupra fiecareia frunze de spanac si felii de pere.
Pasul 3: Ruleaza strans feliile de carne, apoi inveleste rulourile cu prosciutto si frunze de salvie. Prinde-le bine cu scobitori.
Pasul 4: Lasa rulourile la prajt intr-o tigaie cu ulei de masline, la foc mediu, circa 3 minute pe fiecare parte (cam 12 minute in total).
Pasul 5: Intr-o tigaie, soteaza buchetelele de broccoli in unt, timp de 4 minute, pana incep sa se inmoaie un pic.
Pasul 6: Peste broccoli adauga vinul si lasa-l cam 3 minute la foc mare, pana se formeaza un sos. Monteaza preparatul pe farfurie.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal