• Localizare magazine
: Acum poți modifica o comandă plasată deja, înainte ca aceasta să fie livrată. Află mai multe  aici.

Companie

Afla mai multe despre companie

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu peste 9000 de angajati si cu o retea care cuprinde in prezent peste 500 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara. Parte din grupul international Ahold Delhaize, Mega Image se afla in continua expansiune. In 2015 Mega Image a sarbatorit 20 de ani de la lansarea primului magazin in Romania.
 
Conceptul Shop&Go a fost lansat pe piata din Romania in anul 2010, ajungand in prezent la peste 250 magazine. Magazinele Shop&Go vin in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, aproape de casa.
 
In 2015, Mega Image si-a extins portofoliul de brand-uri cu un nou concept de magazin: Gusturi romanesti, sub care reuneste produse autentice care aduc aproape savoarea inconfundabila a delicateselor si bunatatilor pur romanesti.
 
Cu o gama larga de produse marca proprie exclusive, cornere speciale si concept stores care ofera o experienta de shopping deosebita, Mega Image isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cu un caracter original si inconfundabil.

Adresa: Plaza Romania, Bulevardul Timisoara 26, etaj 2, Bucuresti, Romania, 061331 (prin intarea Silistraru).

Despre grup
detalii
Tipuri de mazagine
detalii
Sustenabilitate
detalii
Parteneri si furnizori
detalii
Cariere
detalii
Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista