Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA ✨🎉 Comandă online în perioada 1 - 10 octombrie și primești un voucher de 26 ron pentru urmatoarea ta comandă mai mare de 150 de ron. 🎁

Companie
Mega Image Romania

Află mai multe despre companie

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu peste 9000 de angajați si cu o rețea care cuprinde în prezent peste 800 de magazine în: București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Cluj, Iași și alte orașe din țară (vezi toate magazinele aici). Parte din grupul internațional Ahold Delhaize, Mega Image se află în continuă expansiune. În 2020 Mega Image a sărbătorit 25 de ani de la lansarea primului magazin în România.
 
Conceptul Shop&Go a fost lansat pe piața din România în anul 2010, ajungând În prezent la peste 400 magazine. Magazinele Shop&Go vin în întâmpinarea clienților care doresc să-și facă cumpărăturile rapid, aproape de casă.
 
În 2015, Mega Image și-a extins portofoliul de brand-uri cu un nou concept de magazin: Gusturi românesti, sub care reunește produse autentice care aduc aproape savoarea inconfundabilă a delicateselor si bunatatilor pur românesti. Descoperă mai multe
 
Cu o gama largă de produse marcă proprie exclusive, cornere speciale și concept stores care oferă o experiență de shopping deosebită, Mega Image își propune sa fie prima alegere a clienților în ceea ce privește alimentele proaspete, calitatea produselor și sortimentația unică și diversificată, toate oferite într-un mediu ambiant cu un caracter original și inconfundabil.

Adresa: Plaza România, Bulevardul Timișoara 26, etaj 2, Bucuresti, România, 061331 (prin intarea Silistraru).