Companie
Mega Image Romania

Află mai multe despre companie

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu peste 9000 de angajați si cu o rețea care cuprinde în prezent peste 800 de magazine în: București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara, Cluj, Iași și alte orașe din țară (vezi toate magazinele aici). Parte din grupul internațional Ahold Delhaize, Mega Image se află în continuă expansiune. În 2020 Mega Image a sărbătorit 25 de ani de la lansarea primului magazin în România.
 
Conceptul Shop&Go a fost lansat pe piața din România în anul 2010, ajungând În prezent la peste 400 magazine. Magazinele Shop&Go vin în întâmpinarea clienților care doresc să-și facă cumpărăturile rapid, aproape de casă.
 
În 2015, Mega Image și-a extins portofoliul de brand-uri cu un nou concept de magazin: Gusturi românesti, sub care reunește produse autentice care aduc aproape savoarea inconfundabilă a delicateselor si bunatatilor pur românesti. Descoperă mai multe
 
Cu o gama largă de produse marcă proprie exclusive, cornere speciale și concept stores care oferă o experiență de shopping deosebită, Mega Image își propune sa fie prima alegere a clienților în ceea ce privește alimentele proaspete, calitatea produselor și sortimentația unică și diversificată, toate oferite într-un mediu ambiant cu un caracter original și inconfundabil.

Adresa: Plaza România, Bulevardul Timișoara 26, etaj 2, Bucuresti, România, 061331 (prin intarea Silistraru).