Ai cautat retetaSomon Gravlax cu ceai negru și votcă
Mega image logo

Somon Gravlax cu ceai negru și votcă

Iată un preparat elegant și unic, unde somonul proaspăt este marinat în stil scandinav, cu amestec de sare, zahăr și mărar (ingredientele tradiționale pentru Gravlax), la care am adăugat frunze uscate de ceai negru și vodcă. Această combinație conferă somonului o aromă profundă, transformându-l într‑un antreu sofisticat pentru mesele de sărbători.
Somon Gravlax cu ceai negru și votcă
Mediu
>60'
0/5
Ridicat

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 100 g sare grunjoasa
  • 100 g zahăr
  • 2 lingurițe ceai negru (uscat)
  • 30 ml votcă
  • 1 linguriță piper măcinat grosier
  • 2 fire mărar tocat mărunt
  • coaja de lime si portocala
  • 800 g de somon
  • 100 g sare grunjoasa
  • 100 g zahăr
  • 2 lingurițe ceai negru (uscat)
  • 30 ml votcă
  • 1 linguriță piper măcinat grosier
  • 2 fire mărar tocat mărunt
  • coaja de lime si portocala
  • 800 g de somon