Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

Ai cautat retetaVită Bourguignon
Mega image logo
  • Vită Bourguignon
Vită Bourguignon

Vită Bourguignon

Mediu
31'- 60'
4/5
Ridicat

Ingrediente pentruPersoane

1 portie
  • 70 g unt 82%, la temperatura camerei
  • 700 g pulpă de vită tăiată cuburi de 3-4 cm
  • 2 foi de dafin
  • 3 crenguțe de cimbru proaspăt
  • 300 ml vin roșu
  • 5 cepe
  • 150 g morcovi
  • 150 g de ciuperci champignon
  • 4 căței de usturoi tăiați felii subțiri
  • 200 g suc de roșii
  • sare și piper după gust
  • 70 g unt 82%, la temperatura camerei
  • 700 g pulpă de vită tăiată cuburi de 3-4 cm
  • 2 foi de dafin
  • 3 crenguțe de cimbru proaspăt
  • 300 ml vin roșu
  • 5 cepe
  • 150 g morcovi
  • 150 g de ciuperci champignon
  • 4 căței de usturoi tăiați felii subțiri
  • 200 g suc de roșii
  • sare și piper după gust

Incepe gatitul

1. Într-o tigaie pune la topit untul, apoi adaugă cubulețele de vită și rumenește-le la foc mic. 2. Continuă prin a adăuga foile de dafin, cimbrul și vinul roșu, apoi lasă să fiarbă la foc mic timp de 20‑30 de minute, cu capacul pus. 3. Adaugă morcovul, ceapa și usturoiul alături de ciupercile curățate și spălate, și gătește la foc mic, fără capac, cam 15 minute, până când se înmoaie legumele. 4. După cele 15 minute, adaugă sucul de roșii și mai lasă 5 minute la foc mic, apoi condimentează cu sare și piper după gust. 5. Servește cald, cu pătrunjel creț tocat deasupra.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Hiperproteic
Fel principal

Comanda produsele pentru 1 portie

  • Ceapa galbena
    +/- 0.500 Kg
    4,29 Lei/kg
    2,15 Lei
    55716
  • Morcovi
    Produs momentan indisponibil online
    74860
  • Foi de dafin  5g
    898.00 Lei/Kg
    4,49 Lei
    4080
  • Vin rosu cupaj 0.75L
    Produs momentan indisponibil online
    99709