• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
: Sărbătorim împreună 26 de ani de MEGA! Comandă online în perioada 1 - 10 octombrie și primești un voucher de 26 ron pentru urmatoarea ta comandă mai mare de 150 de ron.  

Parteneri si furnizori

Parteneri si furnizori

Zilnic piata de retail este in schimbare, consumatorii doresc produse noi si calitate din ce in ce mai buna. Ne dorim sa oferim in fiecare zi produse si servicii hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi pe care toti clientii si le pot permite De aceea vrem sa fim in permanenta legatura cu posibili noi parteneri si furnizori, impreuna cu care sa devenim mai puternici si mai aproape de nevoile clientilor.
Daca doriti sa deveniti parteneri sau furnizor Mega Image citeste detaliile de mai jos, scrie-ne iar mesajul tau va ajunge la departamentul nostru Comercial. 

Parteneri Expansiune
Devino partener

Mega Image iti ofera posibilitatea de a deveni antreprenor, preluand in gestiune un magazin Shop&Go. Noi iti punem la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce tu poti opera un astfel de magazine fara riscurile de a incepe afacerea de la zero.
Alternativ, daca esti proprietarul unui spatiu commercial, sau posesorul unui contract de inchiriere in derulare, si doresti sa pui la dispozitie spatiul in vederea amenajarii unui magazin Shop&Go, te invitam sa ne contactezi.

Zilnic piata de retail este in schimbare, consumatorii doresc produse noi si calitate din ce in ce mai buna. 
Daca doresti sa devii furnizor Mega Image avem un formular pe care te rugam sa il completezi. Mesajul va ajunge la departamentul nostru Comercial si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.
Impreuna putem livra tot ce este mai bun!

Iti multumim ca ai incredere in Mega Image si ca iti doresti sa colaboram in viitor. Toate mesajele de colaborare sunt binevenite, te rugam sa iei in considerare ca vom raspunde numai solicitarilor care se potrivesc profilului de furnizor sau partener cautat de noi.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista

    Cosul tau este gol

    Ai nevoie de inspiratie? Quick shop sau Promotiile

    Vezi cosul