Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

Parteneri si furnizori
Contact

Parteneri si furnizori

Zilnic piata de retail este in schimbare, consumatorii doresc produse noi si calitate din ce in ce mai buna. Ne dorim sa oferim in fiecare zi produse si servicii hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi pe care toti clientii si le pot permite De aceea vrem sa fim in permanenta legatura cu posibili noi parteneri si furnizori, impreuna cu care sa devenim mai puternici si mai aproape de nevoile clientilor.
Daca doriti sa deveniti parteneri sau furnizor Mega Image citeste detaliile de mai jos, scrie-ne iar mesajul tau va ajunge la departamentul nostru Comercial. 

Mega Image iti ofera posibilitatea de a deveni antreprenor, preluand in gestiune un magazin Shop&Go. Noi iti punem la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce tu poti opera un astfel de magazine fara riscurile de a incepe afacerea de la zero.
Alternativ, daca esti proprietarul unui spatiu commercial, sau posesorul unui contract de inchiriere in derulare, si doresti sa pui la dispozitie spatiul in vederea amenajarii unui magazin Shop&Go, te invitam sa ne contactezi.

Zilnic piata de retail este in schimbare, consumatorii doresc produse noi si calitate din ce in ce mai buna. 

Daca doresti sa devii furnizor Mega Image avem un formular pe care te rugam sa il completezi. Mesajul va ajunge la departamentul nostru Comercial si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Impreuna putem livra tot ce este mai bun!

Avertizor de integritate

Orice salariat, client, furnizor, partener, contractant si sub-contractant al Mega Image S.R.L. (“Societate”) care are legatura cu activitatea acesteia, poate depune, in conditii care asigura pastrarea confidentialitatii identitatii sale, sesizari sau reclamatii privind orice actiune a unui salariat sau a unei alte persoane care actioneaza in numele Societatii si care ar incalca legea sau normele interne de etica si conduita in afaceri ale Societatii, fara teama de concediere sau represalii de orice natura.

Avertizorii pot inainta sesizarile/reclamatiile prin e-mail la adresa compliance@mega-image.ro .

Iti multumim ca ai incredere in Mega Image si ca iti doresti sa colaboram in viitor. Toate mesajele de colaborare sunt binevenite, te rugam sa iei in considerare ca vom raspunde numai solicitarilor care se potrivesc profilului de furnizor sau partener cautat de noi.