Parteneri si furnizori
Contact

Parteneri si furnizori

Zilnic piata de retail este in schimbare, consumatorii doresc produse noi si calitate din ce in ce mai buna. Ne dorim sa oferim in fiecare zi produse si servicii hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi pe care toti clientii si le pot permite De aceea vrem sa fim in permanenta legatura cu posibili noi parteneri si furnizori, impreuna cu care sa devenim mai puternici si mai aproape de nevoile clientilor.
Daca doriti sa deveniti parteneri sau furnizor Mega Image citeste detaliile de mai jos, scrie-ne iar mesajul tau va ajunge la departamentul nostru Comercial. 

Mega Image iti ofera posibilitatea de a deveni antreprenor, preluand in gestiune un magazin Shop&Go. Noi iti punem la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce tu poti opera un astfel de magazine fara riscurile de a incepe afacerea de la zero.
Alternativ, daca esti proprietarul unui spatiu commercial, sau posesorul unui contract de inchiriere in derulare, si doresti sa pui la dispozitie spatiul in vederea amenajarii unui magazin Shop&Go, te invitam sa ne contactezi.

Zilnic piata de retail este in schimbare, consumatorii doresc produse noi si calitate din ce in ce mai buna. 

Daca doresti sa devii furnizor Mega Image avem un formular pe care te rugam sa il completezi. Mesajul va ajunge la departamentul nostru Comercial si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Impreuna putem livra tot ce este mai bun!

Iti multumim ca ai incredere in Mega Image si ca iti doresti sa colaboram in viitor. Toate mesajele de colaborare sunt binevenite, te rugam sa iei in considerare ca vom raspunde numai solicitarilor care se potrivesc profilului de furnizor sau partener cautat de noi.