Cozonaci în două feluri

Ridicat
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 16 g drojdie
- 1 linguriță zahăr
- 130 ml lapte
- 1 ou întreg
- 4 gălbenușuri
- 5 g sare
- 1 Coaja rasă de la 1 lămâie și de la 1 portocală
- 330 g făină de cozonac
- 100 g unt 82%, la temperatura camerei
- 70 g zahăr
- 40 g zahăr brun
- 180 g miez de nucă măcinat
- 40 g cacao
- 1 ou
- 1 esență de rom (opțional)
- 1 100 g stafide sau 150 g rahat
- 16 g drojdie
- 1 linguriță zahăr
- 130 ml lapte
- 1 ou întreg
- 4 gălbenușuri
- 5 g sare
- 1 Coaja rasă de la 1 lămâie și de la 1 portocală
- 330 g făină de cozonac
- 100 g unt 82%, la temperatura camerei
- 70 g zahăr
- 40 g zahăr brun
- 180 g miez de nucă măcinat
- 40 g cacao
- 1 ou
- 1 esență de rom (opțional)