Confidentialitate

Protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

Mega Image colecteaza date cu caracter personal ale Clientului („Date cu caracter Personal”), prin intermediul Site-ului.
 
De asemenea, Vanzatorul colecteaza Date cu caracter Personal de la Clienti in urmatoarele modalitati : direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc Site-ul, precum si prin intermediul cookie-urilor.
 
Vanzatorul foloseste Datele cu caracter Personal colectate de la Clienti, in urmatoarele scopuri:
  • pentru furnizarea  serviciilor oferite Clientului in baza acestui Contract;
  • in scopul administrarii sigure a sistemului informatic al Vanzatorului si in scopul evitarii activitatilor infractionale;
  • pentru a permite folosirea cat mai optima a site-ului si in scopul obtinerii de informatii statistice pentru imbunatatirea serviciilor Vanzatorului;
  • In vederea desfasurarii activitatii de marketing, publicitate si media in stricta conformitate cu prevederile legale, conform optiunii Cumparatorului.  
Vanzatorul va prelucra Datele cu caracter Personal pe durata existentei Contului sau pentru oricare alta perioada mai indelungata in care Vanzatorul are obligatia legala de a arhiva Datele cu caracter Personal.
 
In vederea indeplinirii obligatiilor sale contractuale, Vanzatorul va furniza Datele cu caracter personal, partenerilor contractuali, altor societati din grup, precum si imputernicitilor sai.
 
Conform Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Legea nr. 677/2001”), Clientul are dreptul de acces gratuit (dar nu mai mult de o data pe an) la propriile date, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata MEGA IMAGE SRL la adresa: Plaza Romania, Bulevardul Timisoara 26, etaj 2, Bucuresti, Romania, 061331 (prin intarea Silistraru). 
 
Clientul are, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor, printr-o cerere scrisa: dupa caz, poate solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu legea, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus, Clientul poate, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Clientul poate solicita si notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate dintre cele antementionate, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
 
Oricare Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa paticulara, ca date care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, Mega Image nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, Clientul are dreptul de a opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. 
 
Clientul are dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale in temeiul unei Prelucrari automate.
 
Drepturile antementionate se vor exercita prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata inaintata operatorului, asa cum este acesta definit de legislatia aplicabila in materia prelucrarii datelor cu caracter personal. In cerere, Clientul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
 
Mega Image va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de Client privind modul de comunicare.
 
In cazul in care drepturile Clientului prevazute de Legea privind Protectia Datelor nu sunt respectate, aceasta are dreptul de a se adresa justitiei.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista