Piept picant de porc cu mere caramelizate
O combinație îndrăzneață și surprinzătoare, care aduce la un loc gustul picant al
pieptului de porc și dulceața subtilă a merelor caramelizate, oferind astfel o experiență
culinară memorabilă și reconfortantă, perfectă pentru un noiembrie răcoros.

Mediu
>60'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 1,5 kg piept de porc cu șorici
- 1 linguriță cu vârf de boia afumată
- 1 lingurita pulbere de ardei iute
- 1 linguriță de pudră de usturoi
- 1 lingurițe de zahăr brun
- 1 sare și piper după gust
- 2 linguri linguri de ulei de măsline
- 2 ceapă proaspătă
- 2 mere verzi
- 2 morcovi
- ± zeama de la o portocala mica
- 1,5 kg piept de porc cu șorici
- 1 linguriță cu vârf de boia afumată
- 1 lingurita pulbere de ardei iute
- 1 linguriță de pudră de usturoi
- 1 lingurițe de zahăr brun
- 1 sare și piper după gust
- 2 linguri linguri de ulei de măsline
- 2 ceapă proaspătă
- 2 mere verzi
- 2 morcovi
- ± zeama de la o portocala mica