Ai cautat retetaPiept picant de porc cu mere caramelizate
Mega image logo

Piept picant de porc cu mere caramelizate

O combinație îndrăzneață și surprinzătoare, care aduce la un loc gustul picant al pieptului de porc și dulceața subtilă a merelor caramelizate, oferind astfel o experiență culinară memorabilă și reconfortantă, perfectă pentru un noiembrie răcoros.
Piept picant de porc cu mere caramelizate
Mediu
>60'
0/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 1,5 kg piept de porc cu șorici
  • 1 linguriță cu vârf de boia afumată
  • 1 lingurita pulbere de ardei iute
  • 1 linguriță de pudră de usturoi
  • 1 lingurițe de zahăr brun
  • 1 sare și piper după gust
  • 2 linguri linguri de ulei de măsline
  • 2 ceapă proaspătă
  • 2 mere verzi
  • 2 morcovi
  • ± zeama de la o portocala mica
  • 1,5 kg piept de porc cu șorici
  • 1 linguriță cu vârf de boia afumată
  • 1 lingurita pulbere de ardei iute
  • 1 linguriță de pudră de usturoi
  • 1 lingurițe de zahăr brun
  • 1 sare și piper după gust
  • 2 linguri linguri de ulei de măsline
  • 2 ceapă proaspătă
  • 2 mere verzi
  • 2 morcovi
  • ± zeama de la o portocala mica