Mega Verde pentru Tine

Despre proiect

Mega Verde pentru Tine

Stim cat de mult conteaza un stil de viata sanatos, intr-o lume mereu in miscare, mereu pe fuga si asaltata in permanenta de optiuni.
Suntem, la fel ca si tine, adeptii obiceiurilor sanatoase, iubim mersul pe bicicleta, sportul si weekendurile in aer liber, ne intereseaza profund si temeinic lumea in care traim, initiativele locale, lucrurile concrete pe care le putem face pentru un viitor asa cum ni-l dorim. Creata din ideea de a spori cu fiecare proiect calitatea vietii si din solutii concrete care ne pot ajuta sa beneficiem cu totii de un aer mai curat, un sol mai putin poluat si mai putine emisii de carbon, platforma Mega Verde pentru tine este declaratia noastra de sustenabilitate pentru orasul in care ne desfasuram activitatea, pentru viitorul clientilor si angajatilor nostri, pentru comunitatile din care facem parte. Afla mai multe despre proiectele noastre si activitatile viitoare la care esti asteptat.

Strategia noastra

In 2015, Ahold Delhaize a lansat cel mai nou Raport de Sustenabilitate. Raportul detaliaza progresul companiei in abordarea subiectelor importante cum ar fi schimbarile climatice, deficitul de resurse si bunastarea comunitatilor locale. Raportul este disponibil la aholddelhaize.com.
Va invitam sa vizitati raportul si sa aflati mai multe despre realizarile Ahold Delhaize si ale Mega Image, precum si despre provocarile cu care ne-am confruntat si cum le-am adresat.

In eforturile noastre, ne bucuram de sustinerea urmatorilor parteneri