SustenabilitateMEGA Proiecte
Navigheaza

MEGA PROIECTE DE AZI PENTRU MÂINE

 

Dăm startul unui nou proiect ambițios, competiția națională „Mega Proiecte de Azi pentru Mâine”, desfasurata online pe https://mega-proiecte-comunitate.ro/, in perioada 1 noiembrie – 13 decembrie 2021. Prin acest demers, dorim să susținem proiecte care pot aduce schimbări în comunitățile locale, prin găsirea și implementarea celor mai bune soluții pentru reducerea consumului de plastic și a risipei alimentare. 

 

Proiectele pot fi inscrise de ONG-uri sau institutii publice, in perioada 1-28 noiembrie, pe https://mega-proiecte-comunitate.ro/inscrie-un-proiect/. La finalul competitiei, cele mai apreciate 5 proiecte vor primi câte o sponsorizare de până la 20.000 de euro, valoarea totală a fondurilor oferite de program fiind de 100.000 euro. 

 

Cele două teme propuse sunt domenii în care noi ne implicăm activ în fiecare zi. Astfel, pentru prevenirea risipei alimentare, Mega Image donează alimente zilnic catre persoane defavorizate sau animale fara stapan din centre specializate, ajungand la peste 500 tone de alimente donate în 2020. De asemenea, ne concentram tot mai mult pe reducerea consumului de plastic, pe adoptarea de noi soluții pentru utilizarea plasticului cu măsură, însă vrem să ajungem și mai aproape de comunitățile pe care le deservim prin proiecte sustenabile, menite să schimbe viitorul nostru, al tuturor.

 

Mai multe detalii despre mecanismul competitiei și procesul de înscriere găsești pe webiste-ul dedicat ințiativei: https://mega-proiecte-comunitate.ro/