PromotiiFii ajutorul lui Moș Nicolae 🍬🍫🍊

🍫🍬 Fii ajutorul lui Moș Nicolae cu MEGA! 🍊

Mai mult decât un cadou dulce. Oferă o experiență delicioasă în noaptea magică de Moș Nicolae!
Cadouri dulci de la Moș Nicolae, pentru cei mici și cei mari, la un click distanță. Comandă online, iar Mega Moș Nicolae ajunge la tine cât ai spune…Surpriză!

Cel mai bun cadou de moș Nicolae? Dulciuri făcute în casa! 🥧

Vanilie, caramel, scorțișoară, ciocolată? Vă dăm câteva indicii să ghiciți ce surpriză dulce v-am pregătit… Ce spuneți de o rețetă de turtă dulce, cu gustul copilăriei de altădată? 

Noi știm că, în perioada iernii, turta dulce este pur și simplu fermecătoare și dispare ca prin magie de pe farfurie. Pregătiți împreună cu cei mici acest desert delicios, pentru că împreună, munca e mai frumoasă și ghidușiile aduc inspirație. La MEGA IMAGE găsești toate ingredientele de care ai nevoie de la arome interesante - cocos, ghimbir, cuișoare, vanilie și nelipsita scorțișoară - la făină, ouă proaspete, unt și miere.

De sărbători fiecare ciocolată Delicata oferită în dar înseamnă un zâmbet pe fața cuiva drag. Pnetru că Delicata este o ciocolată aparte. Boabele sale de cacao sunt hrănite de soare, pământ și climă, ale căror caracteristici specifice se regăsesc subtil în fiecare pătrățică de Delicata. Astfel, aromele diferitor sortimente vă poartă în locuri exotice, fiind un voiaj subtil ce trebuie descoperit de către toți iubitorii de ciocolată.