Incepe gatitul
Pasul 1: incalzeste cuptorul la 160 de grade Celsius. Topeste untul intr-o cratita, la foc mediu, si lasa-l deoparte sa se racoreasca. Amesteca intr-un castron zaharul brun cu cel pudra si toarna deasupra untul, amestecand foarte bine.
Pasul 2: Bate oul cu furculita si toarna peste amestecul de zahar si unt, impreuna cu extractul de vanilie. Amesteca fainurile cu praful de copt si incorporeaza-le in compozitia de mai sus. La final, e randul chipsurilor de ciocolata, amestecandu-le usor, sa nu se zdrobeasca.
Pasul 3: Ia cu lingurita din compozitie si pune pe tava tapetata cu hartie de copt, lasand spatiu intre biscuiti. Da la cuptor pentru 12 minute sau pana cand devin aurii, lasa-i sa se racoreasca pe tava, pret de trei minute, dupa care ii poti transfera pe un gratar sa se raceasca bine. Sunt deliciosi cu lapte, la micul dejun!