Tort Bundt, cu migdale și amaretto
Aromele de migdale și lichior de amaretto se combină nemaipomenit în acest tort pufos și cu totul special.

Mediu
>60'
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 160 g unt 82%, la temperatura camerei
- 250 g zahăr
- 170 ml smantana
- 2 lingurițe extract de migdale
- 4 ouă
- 300 g făină
- 5 g praf de copt
- 180 ml lapte
- 110 ml amaretto
- Ingrediente pentru Glazura de migdale:
- 70 g zahăr tos
- 30 g unt 82% grăsime
- 120 ml smântâna pentru frișcă
- 2 lingurițe de miere
- 80 g zahăr pudră
- 160 g unt 82%, la temperatura camerei
- 250 g zahăr
- 170 ml smantana
- 2 lingurițe extract de migdale
- 4 ouă
- 300 g făină
- 5 g praf de copt
- 180 ml lapte
- 110 ml amaretto
- Ingrediente pentru Glazura de migdale:
- 70 g zahăr tos
- 30 g unt 82% grăsime
- 120 ml smântâna pentru frișcă
- 2 lingurițe de miere
- 80 g zahăr pudră