Mega Verde pentru Tine

Mai multi copaci

Mai multi copaci pentru mai putine emisii de carbon

Emisiile de carbon inseamna noxe care se aduna si contribuie la producerea efectului de sera. Motivul? Defrisari masive, aglomerari urbane, santiere, trafic ingreunat. Dar, impreuna putem contribui prin proiecte concrete la reducerea sau compensarea pentru emisiile antropice de CO2. Putem planta copaci.

Ce putem face concret in aceasta situatie?

Putem contribui la mentinerea si extinderea padurilor urbane si periurbane sau putem desfasura activitati agricole sustenabile. Putem contribui prin proiecte concrete la reducerea sau compensarea pentru emisiile antropice de CO2. Putem planta copaci. Si cate si mai cate!
Iata, pe scurt, cum se concretizeaza planurile Mega Image pentru mai putine emisii de carbon.

Plantam fapte bune

Colaborarea cu Asociatia Ecoassist a inceput in 2012, in cadrul proiectului "Plantam fapte bune in Romania" derulat de acestia. De atunci, in fiecare an, primavara si toamna, peste 200 de voluntari Mega Image, au participat la actiunile de impadurire organizate de Ecoassist. Din Breaza (judetul Prahova), la comuna Tigveni (judetul Arges) sau comunele Vulturu sau Pestera (judetul Constanta), colegii nostri au fost incantati sa ia parte la un atat de amplu proiect ce ofera o raza de speranta pentru un viitor mai bun, cu aer curat si paduri verzi.

Suntem mandri de cei 82.000 de copaci plantati, ce acopera, in total, o suprafata de 28 ha. Efortul Mega Image s-a tradus, dincolo de cifre, prin increderea ca acest proiect este unul ce merita tot efortul si sprijinul.
Ceea ce proiectul Plantam fapte bune in Romania si-a propus, de la bun inceput, s-a materializat de la un sezon de plantari la altul, iar buna organizare, implicarea si profesionalismul celor de la Ecoassist a oferit incredere atat voluntarilor, cat si companiilor care au ales sa investeasca in acest proiect.