Produse Anul Nou 🎉

Anul nou se petrece în stil MEGA! 🎉🎇

La final de an, cu toții tragem linie și facem bilanțul unui an intens. Sărbătorește cu MEGA în stil mare
și adună laolaltă oameni dragi și prieteni buni cu care să ciocnești pentru toate momentele frumoase petrecute împreună.

Începe cumpărăturile

Revelion în stil Gatsby

Se spune că paietele și papioanele merg mână în mână cu paharele de șampanie. Noi credem că toți avem nevoie de o petrecere în care să celebrăm amintirile cu cele mai rafinate băuturi.  
Ai nevoie de inspirație pentru masa de Revelion?
Te ajutăm noi!

Cinstește-i pe cei dragi 🍷

De sărbători nu uita să îi cinstești pe cei dragi cu un pahar de ce ai tu mai bun! Dacă selecția de acasă nu este avantajoasă nu uita să descoperi gama de băuturi pentru momente frumoase alături de prieteni și familie.

Surprize dulci 🍬

Bunătate, generozitate, bucurie sunt ingredientele perfecte pentru un Crăciun de poveste! Dar, ca rețeta să fie completă, surprizele dulci nu pot lipsi. Pentru că #UnCrăciunPeGustulTău înseamnă și bomboane de pus în brad, figurine de ciocolată și turtă dulce, comandă online simplu și rapid dulciurile preferate!

Cadouri pentru toți 🎁

Praline de ciocolată pentru mama, vin aromat pentru tata, o Poinsettia pentru bunica și un brandy pentru bunicul, MEGA Moș Crăciun este pregătit cu daruri alese pentru toată familia. Copiii și-au pregătit lista de cadouri? La MEGA Image găsești cadouri inspirate de pus sub brad care vor aduce bucurie de sărbători!

De REVELION sărbătorim cu MEGA bucurie!
Suntem la un click distanță de ușa casei tale, cu cele
mai savuroase produse.

Comandă online