Pufoase, fragede, delicioase și aromate, brioșele cu iaurt și zmeură sunt ideale la micul dejun, ca si gustare, sau în pachetelul de prânz. Se prepară super rapid și este un desert desavarsit ca si iaurtul Zuzu Stors si iubit chiar și de cei mai pretențioși.
1'- 30'
5/5
Ingrediente pentruPersoane
12 portii
150 g făină
10 g praf de copt
3 ouă
100 g zahăr
1 iaurt Zuzu Stors
50 ml ulei
esență de vanilie
zmeura proaspătă
fulgi de migdale (opțional)
un praf de sare
150 g făină
10 g praf de copt
3 ouă
100 g zahăr
1 iaurt Zuzu Stors
50 ml ulei
esență de vanilie
zmeura proaspătă
fulgi de migdale (opțional)
un praf de sare
Incepe gatitul
Se amestecă într-un bol făina cernută, praful de copt și sarea. Într-un alt bol se bat ouăle spumă, împreună cu zahărul și se adaugă treptat iaurtul, uleiul și esența de vanilie. Compoziția trebuie să prindă culoarea galben pal. Cu ajutorul unei spatule se încorporează făina. Compoziția se toarnă în formele pentru brioșe, deasupra se pune zmeura proaspătă și se presara fulgi de migdale. Brioșele se coc timp de 20 minute în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius. Poftă bună!