Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 150 lei cu livrare a doua zi!
Tartă cu ricotta, caise și piersiciPT2H1 Persoanehttps://d1lqpgkqcok0l.cloudfront.net/medias/sys_master/images/h50/had/9223069237278.jpg6 ouă200 kg zahăr alb granulat300 g făină20 g praf de copt100 g unt250 g ricotta proaspătă500 g piersici500 g caise
O prăjitură simplă,
cu un blat de
pandișpan delicios,
care folosește cu
inspirație fructele
sezonului, dar care
se pretează la
orice alte fructe ai
la îndemână – de
pădure, prune,
mere, pere etc.
1. Bate la mixer ouăle cu zahărul până se spumează. Adaugă făina cu praful de copt și amestecă folosind telul. Apoi încorporează untul topit și ricotta. 2. La sfârșit adaugă fulgii de migdale, 300 g caise și 300 g piersici tăiate în sferturi. 3. Toarnă compoziția într-o tavă rotundă de 26 cm diametru, tapetată cu unt și făină. 4. Dă tarta pentru o oră la cuptorul încins la 160°C. 5. Decorează cu restul de caise și piersici tăiate felii, și extra fulgi de migdale.