Ai cautat retetaTartă cu ricotta, caise și piersici
Mega image logo
  • Tartă cu ricotta, caise și piersici

Tartă cu ricotta, caise și piersici

O prăjitură simplă, cu un blat de pandișpan delicios, care folosește cu inspirație fructele sezonului, dar care se pretează la orice alte fructe ai la îndemână – de pădure, prune, mere, pere etc.

Dificultate

Mediu

Pret

Redus

Nota

Reteta nu a fost votata
Desert
Tartă cu ricotta, caise și piersici

Ingrediente pentru 1 Persoane

1 Persoane
  • 6 ouă
  • 200 kg zahăr alb granulat
  • 300 g făină
  • 20 g praf de copt
  • 100 g unt
  • 250 g ricotta proaspătă
  • 500 g piersici
  • 500 g caise

Cumpara toate ingredientele

Ingrediente esentiale
  • Ricotta  250g
    • low-price-no-circle.external.e570082f.svg
    27.96 Lei/Kg
    6,99 Lei
    75597
  • Unt 82% grasime 200g
    77.30 Lei/Kg
    15,46 Lei
    12544
  • 24012
  • Incepe gatitul

    1. Bate la mixer ouăle cu zahărul până se spumează. Adaugă făina cu praful de copt și amestecă folosind telul. Apoi încorporează untul topit și ricotta. 2. La sfârșit adaugă fulgii de migdale, 300 g caise și 300 g piersici tăiate în sferturi. 3. Toarnă compoziția într-o tavă rotundă de 26 cm diametru, tapetată cu unt și făină. 4. Dă tarta pentru o oră la cuptorul încins la 160°C. 5. Decorează cu restul de caise și piersici tăiate felii, și extra fulgi de migdale.
    Nota
    Reteta nu a fost votata
    Ai incercat aceasta reteta?
    Spune-ne cat de mult ti-a placut!
    Desert
    Desert
    • Tartă cu ricotta, caise și piersici

    Cumpara toate ingredientele

    Ingrediente esentiale
  • Ricotta  250g
    • low-price-no-circle.external.e570082f.svg
    27.96 Lei/Kg
    6,99 Lei
    75597
  • Unt 82% grasime 200g
    77.30 Lei/Kg
    15,46 Lei
    12544
  • 24012