Papanași cu smântână și dulceață de vișine
De catre Alex iacob
Tu la ce poftești primăvara aceasta? Aceasta a fost întrebarea de la care am plecat când, împreună cu Chef Alex Iacob, am gândit meniul
acestei luni. Ne-am gândit la o paletă cât mai largă și diversă de gusturi, la lucruri pe care nu le-am
mai gătit – deloc sau cel puțin recent – și am ajuns la un mix apetisant, de sezon, pentru multiple
ocazii și preferințe culinare. Sperăm să fii și tu de acord cu noi, dar mai ales, să fii curios și să gătești
fiecare dintre aceste rețete, pentru că sigur vei descoperi ceva nou și de ținut minte. Poftă mare!

Ridicat
>60'
0/5
Mediu
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 500 g brânză de vaci grasă, bine scursă de zer
- 2 ouă
- coaja de la o lămâie
- 1 lingura cu esenta de vanilie
- 400 g făină
- un praf de sare
- 1/2 linguriță praf de copt
- 1/2 lingură bicarbonat de sodiu
- 1 l ulei floarea soarelui
- 150 g smantana
- 150 g dulceață de vișine
- 1 lingura cu zahar pudra
- 500 g brânză de vaci grasă, bine scursă de zer
- 2 ouă
- coaja de la o lămâie
- 1 lingura cu esenta de vanilie
- 400 g făină
- un praf de sare
- 1/2 linguriță praf de copt
- 1/2 lingură bicarbonat de sodiu
- 1 l ulei floarea soarelui
- 150 g smantana
- 150 g dulceață de vișine
- 1 lingura cu zahar pudra