Companie

2014

2014

Prin  toate proiectele realizate in 2014 si magazinele deschise, Mega Image devine unul dintre cei mai puternici jucatori din retail.
 
Mega Image este una din companiile care a facut un numar mare de angajari, de la inceputul anului si pana in prezent avand peste 1300 de noi angajati, care lucreaza la sediul central, depozit si in magazine. 
 
„Ne apropiem de finalul unui an care pe care l-am parcurs cu multa munca, prin efort si responsabilitate. Am avut un parcurs bun, iar pe final de an avem si rezultatele, la fel de bune: ne-am extins semnificativ in Bucuresti, locul de origine a Mega Image, am continuat investitiile in proiecte noi, precum si in comunitatea in care ne desfasuram activitatea. 
 
Cele mai semnificative proiecte pe care le-am realizat in anul 2014 si care au adus beneficii directe consumatorilor nostri si comunitatilor din care facem impreuna parte au fost: proiectul 100% Energie Verde, prin care am atins procentul maxim, de 100%, in utilizarea energiei care provine din surse regenerabile, in toate magazinele din Bucuresti si Ilfov; proiectul de comert online, „Supermarket la tine acasa”, in parteneriat cu eMag; magazinul specializat de vinuri, Wine Gallery, alaturi de platforma online dedicata, dezvoltarea marcilor proprii, in special Gusturi Romanesti. 
 
In 2015, vom continua sa ne extindem reteaua noastra de magazine pornind de la angajamentul de a fi aproape de clientii nostri, precum si investitiile in proiecte care aduc beneficii directe oamenilor si comunitatilor", a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image Romania
 
Alaturi de toate proiectele realizate in 2014 si magazinele deschise, Mega Image si-a consolidat semnificativ pozitia drept unul dintre cei mai puternici jucatori din retail si se aproprie din ce in ce mai mult de clienti in zonele din vecinatatea locuintelor.