Companie

2013

2013

De la inceputul anului 2013 pana la finalul anului, reteaua Mega Image s-a extins cu 104 de supermarket-uri:  37 sub brandul Mega Image, 66 sub brandul Shop&Go si un magazin sub brandul AB Cool Food.
 
Mega Image incheie anul 2013 cu un total de 296 magazine sub brandurile Mega Image, Shop&Go si AB Cool Food.
 
In 2013 Mega Image a deschis primele magazine Concept Store – Piata Gemeni si Piata Sudului si a introdus pe piata un nou concept de magazin – AB Cool Food – destinat exclusiv produselor congelate.
 
Mega Image Piata Gemeni si Mega Image Piata Sudului fac parte din noua generatie de magazine Mega Image al caror obiectiv este sa ofere consumatorilor un confort crescut la cumparaturi. Suprafata mare a magazinelor, decorul modern si gama de produse disponibila in magazin au rolul de a simplifica si imbunatati experienta la cumparaturi.
 
Inca de la finalul anului 2010 Mega Image a fost primul lant de supermarketuri care a introdus un centru de reciclare pentru ambalaje PET. Centrul deschis in Mega Image Titulescu a reprezentat primul sistem de colectare a ambalajelor PET introdus pe piata romaneasca, intr-un lant de supermarketuri, prin care clientii au posibilitatea de a depune spre reciclare sticlele PET.Aceasta initiativa este menita sa incurajeze comportamentul responsabil al clientilor prin returnarea in scopul reciclarii a ambalajelor de tip PET. Astfel, pana in prezent au fost puse la dispozitia clientilor 13 centre de reciclare in magazinele sale.