Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Companie

2011

2011

Intr-un context dificil, Mega Image  a avut un an 2011 foarte bun, in care si-a confirmat pozitia de lider pe segmentul supermarketurilor. Aceasta performanta a fost obtinuta atat printr-o evolutie pozitiva a vanzarilor inregistrate in aceleasi magazine (like for like – magazine existente si in 2010) cat si o extraordinara expansiune organica (+33 magazine compuse din : +35 magazine noi si -2 magazine inchise datorita unor probleme in parteneriatele de locatii). 
 
Mega Image si-a continuat planurile de expansiune in sud-estul tarii, cu majoritatea magazinelor deschise in Bucuresti si a penetrat noi orase precum Pitesti, Busteni si alte localitati mai mici. Astfel, Mega Image a incheiat anul 2011 cu 105 magazine (96 Mega Image si 9 Shop&Go) confirmand pozitia de cel mai dinamic comerciant in ultimii 2 ani (2010 si 2011) si crescandu-si cota de piata atat in Bucuresti cat si in Romania. 
 
Premiul pentru « Cea mai buna Strategie de Retail » acordat de revista « Business Review » a fost inca un semn de recunoastere a dinamismului Mega Image.