Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

Companie

2012

2012

In 2012 reteaua Mega Image s-a extins cu 89 de magazine: 37 sub brandul Mega Image si 52 Shop&Go. Cu aceasta extindere, Mega Image a venit mai aproape de clientii din Bucuresti, prin cele 76 de magazine deschise aici si a patruns in noi judete precum Brasov sau Giurgiu prin deschiderea a 13 supermarketuri in tara. 
 
Cu o politica axata pe proximitate, calitate si prospetime Mega Image a intensificat in 2012 colaborarea cu furnizorii locali lansand tot mai multe produse alimentare proaspete, si aducand mai aproape de clienti sai bunatati specifice romanesti din toate colturile tarii. Colaborarea cu furnizorii locali a avut drept rezultat nu numai introducerea unei game mai largi de produse traditionale sub brand-ul „Gusturi Romanesti”, ci si lansarea de produse noi sub marca proprie „365”.
 
„Clientii nostri beneficiaza in egala masura de reducerile de pret aplicate de-a lungul anului, ce au facut din Mega Image unul din cele mai competitive lanturi de magazine, precum si de o gama larga de produse marca proprie ce ofera preturi accesibile fara a face rabat de la calitate” a declarat Xavier Piesvaux, General Manager Mega Image.
 
Planurile agresive de expansiune au demonstrat ca Mega Image are incredere in potentialul de dezvoltare al Romaniei, oferind posibilitatea tuturor furnizorilor cu care colaboreaza sa-si creasca afacerile intr-un mod consistent si sigur. In plus, chiar si in aceasta perioada de criza, Mega Image a facut un numar mare de angajari pentru magazine si sediul central, pe tot parcursul anului avand peste 2700 de noi angajati.