Mega image logo

undefined

Categorii produse

Categorii specifice

Inchide

Gusturi romanesti

Produse marca proprie

Gusturi romanesti

Produse în România, iubite de români

Gama de produse marcă proprie Gusturi românești cuprinde o selecție foarte diversă de bunătăți inspirate din cultura gastronomică locală, fabricate în România, în colaborare cu producători locali. De la ingrediente delicioase, pe care le folosești frecvent în mâncare, la bunătăți gata de pus pe masă, ori de savurat într-o pauză de gustare. Pe toate le găsești pe toate la Mega-ul tău, sub umbrela Gusturi românești.

Când am ales produsele care să facă parte din gama Gusturi românești, ne-am gândit fie la originile românești ale unor ingrediente, fie la meșteșugul producătorilor locali sau la nostalgia pe care aceste produse o trezesc în mintea majorității dintre noi, astfel încât să vă oferim produse de calitate și pe care cu siguranță le veți aprecia.

BRÂNZĂ

Brânza românească – fie ea telemea, caș sau brânză proaspătă – este un aliment atât de îndrăgit de români, încât rareori lipsește de la micul dejun sau de la mesele festive. Iar sortimentul de brânză Gusturi românești cuprinde toate aceste varietăți, cu gust delicios, din lapte colectat de la animale crescute și păscute doar la noi.

Cumpără produsele>

CÂRNAȚI PROASPEȚI

Făcuți din carne proaspătă, de calitate și condimentați cu pricepere, după rețete desăvârșite în timp, cârnații Gusturi românești sunt o adevărată bucurie pentru amatorii acestui sortiment.

Cumpără produsele>

CARNE DE PORC

Carnea de porc Gusturi românești este proaspătă și gustoasă, provenind doar de la ferme locale. Savoarea cărnii și varietatea sortimentului o recomandă pentru cele mai îndrăgite rețete românești – de la grătare la mâncăruri delicioase.


Cumpără produsele>

CARNE DE VITĂ

Ca și cea de porc, carnea de vită Gusturi românești provine doar de la animale crescute în România. Sortimentul este foarte variat, aducând savoare în orice mâncare, indiferent cum ai găti-o.

Cumpără produsele>

CARNE TOCATĂ

De la sarmale la ardei umpluți, mici sau chiftele – câte bunătăți românești nu folosesc carne tocată! Cea de la Gusturi românești este perfectă pentru toate rețetele, fiind proaspătă, de calitate și riguros controlată.

Cumpără produsele>

CAȘCAVAL

Sandvișul cu cașcaval, simplu și gustos, din copilărie, rămâne neîntrecut și astăzi. Bucură-te în continuare de cele mai îndrăgite tipuri de cașcaval românesc – Dalia, împletit sau afumat – fabricat doar cu lapte delicios de la noi.

Cumpără produsele>

DULCIURI ȘI GUSTĂRI

Dintre toate produsele din gamă, dulciurile Gusturi românești sunt cele care ne aduc cel mai mult aminte de copilărie. Turta dulce, pișcoturile, cozonacul, halviță și multe altele pot fi și astăzi o gustare delicioasă în orice moment al zilei, pentru copii și adulți deopotrivă.

Cumpără produsele>

FĂINOASE

Supele și ciorbele sunt un preparat de bază în bucătăria românească, la fel cum tăițeii și fideaua sunt ingrediente esențiale pentru aceste rețete. Iar cele de la Gusturi românești sunt numai bune de avut mereu în cămara ta cu bunătăți.

Cumpără produsele>

FRUCTE ȘI LEGUME

Gustul de odinioară al fructelor și legumelor românești îl regăsești astăzi la Mega Image. Colaborăm în fiecare an cu sute de fermieri locali ca să-ți aducem fructe și legume de sezon proaspete, cu gust de țară. Ne asigurăm că sunt cultivate responsabil, cu respect pentru gust și calitate.

Cumpără produsele>

IAURT, SMÂNTÂNĂ, LAPTE BĂTUT, SANA, CHEFIR

Lactalele Gusturi Romanesti, precum iaurtul, smântâna și celelalte sunt un sortiment important în gama noastra. La fabricarea lor folosim doar lapte de origine românească, iar gustul este foarte bun. Bucură-te de ele la micul dejun, ca gustare între mese sau în rețetele preferate.

Cumpără produsele>

MEZELURI

Mezelurile Gusturi românești au locul lor de cinste în bucătăria autohtonă. Crud-uscate, afumate, aromate cu ierburi și condimente, din carne gustoasă și de calitate, mezelurile sunt un deliciu perfect pentru mesele de zi cu zi, dar și pentru ocazii festive.

Cumpără produsele>

MICI

Când te gândești la specialități românești din carne tocată, te gândești instant la mici, iar micii Gusturi românești sunt foarte delicioși. Condimentați ca la carte, produși din carne tocată de bună calitate, vor fi deliciul suprem la orice grătar.

Cumpără produsele>