Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

Produse marca proprieGusturi romanesti
Produse marca proprie

BUNĂTĂȚI CU GUST, DIN ROMÂNIA

Gusturi românești este gama de produse marcă proprie care îți aduce o selecție bogată de bunătăți inspirate din rețete locale, fabricate în România, în colaborare cu oameni pricepuți, producători din toate zonele țării. Sunt produse de cea mai bună calitate, care conțin ingrediente atent alese sau sunt crescute direct în pământ românesc de gospodarii noștri iscusiți care fac agricultură din tată-n fiu. Le găsești pe toate exclusiv la Mega Image.

Produsele Gusturi românești te poartă într-o incursiune printre originile românești ale unor ingrediente, meșteșuguri păstrate cu măiestrie sau nostalgia pentru momentele și gusturile de altădată.

ORIGINI

Din inima locului românesc, crescute de localnici, ingredientele și produsele Gusturi românești de origini au gust bun, sunt curate și sănătoase. Fie că sunt lactate, carne sau fructe și legume de sezon, își păstrează toate calitățile naturale.

MEȘTEȘUG

Create cu pricepere de oameni iscusiți, produsele Gusturi românești din meșteșug sunt bunătăți autentice, în serie limitată. Te bucuri că le poți savura cu mare poftă, de la produse de panificație, gemuri, dulciuri, cârnați, salam, delicatese, brânzeturi și multe altele.

NOSTALGIE

Pregătite din rețete cu dor de copilărie, produsele Gusturi românești cu nostalgie te întorc în timp, cu amintirile frumoase de atunci. Rețetele sunt neschimbate, de la dulciuri, înghețată, panificație, băuturi.