ciocolata-delicata
Produse marca proprie

Fericire trasă în ciocolată

Descoperă peste 16 arome surprinzătoare, exclusiv în Mega Image.

Everyday happiness

Ciocolata care te face cu 100% mai fericit. Fiecare pătrățică vine la pachet cu un zâmbet, fie că te bucuri de ea dimineața, împreună cu o ceașcă de ceai sau cafea, fie că o savurezi seara când te uiți la un film sau după o cină gustoasă. Poți să o împarți cu cineva drag sau poți să te bucuri doar tu de ea. Singura regulă e s-o savurezi din plin, în oricare din sortimentele disponibile: cu lapte, alune de pădure sau neagră.

Sparkling happiness

Ciocolata care se face remarcată în mulțime prin aromele ei surprinzătoare. Cel mai bun cadou pe care ți-l poți face chiar ție, și nu numai. E ciocolata perfectă pentru a sărbători prietenia și zilele cu soare. E ciocolata care-i face până și pe fluturașii din stomac să danseze. Și care face orice zâmbet să zâmbească și mai larg. E o petrecere de ciocolată pentru papilele gustative!

Discover Happines

Explorează aromele pe care le poate avea ciocolata până ajungi la gusturi pe care nu le-ai mai încercat. Îndrăznește să te aventurezi pe tărâmul ciocolatei gourmet, cu ingrediente surprinzătoare, și vei descoperi experiențe încântătoare. Încearcă, gustă, experimentează arome care te provoacă și te inspiră. Pentru toți iubitorii de ciocolată cu spirit de aventură.

Original Happines

Ciocolată amăruie care scoate ce-i mai bun din fiecare boabă de cacao, cu gust intens și nuanțe condimentate sau fructate. Boabele de cacao se hrănesc cu lumina soarelui și cu ce-i mai bun din climatul în care se află și dau la schimb o aromă unică, specifică fiecărei boabe. Iar ciocolata noastră le pune autenticitatea în valoare. Fiecare sortiment te duce cu gândul la locuri exotice, într-o călătorie delicată de descoperire a ciocolatei amărui rafinate.