• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Pentru București este disponibilă Livrarea Rapidă din aplicația Mega Image  

LE IEI PENTRU GUSTUL DE LA ȚARĂ, SPRIJINI ȘI GOSPODARUL!

 

Încă de acum șapte ani, am crescut an de an programul nostru „Gusturi românești de la gospodari” din care fac parte în prezent peste 195 de producători locali care cultivă legume și fructe pe o suprafață de peste 130 de hectare în zone renumite din întreaga țară.

Doar culturi crescute responsabil

Programul e unic pe piața de retail din România prin echipa noastră dedicată, coordonată de un inginer agronom, care le oferă producătorilor consultanță pas cu pas, de la analiza solului și a apei, la furnizarea și plantarea semințelor, până la tratarea culturii pe perioada creșterii dar și verificarea finală înainte de livrare în magazine.

Colaborăm cu producători care cultivă responsabil legume și fructe doar în sistem tradițional, direct pe sol, fără intervenții de industrializare sau alternative. 

Din fermă, direct la raft, în mai puțin de 24 de ore de la cules

Legume de sezon livrate zilnic direct în Mega-ul de lângă tine, proaspete, imediat după cules: roșii, ardei bianca, salată verde, castraveți cornișon, ardei kapia și vinete. 
Fructe de vară, dulci și gustoase, așa cum le știi de la țară: cireșe, caise, fructe de pădure, prune, mere, pepeni. Toate coapte sub soarele din zone cu tradiție.
Chiar dacă nu te întâlnești cu producătorii locali când vii pe la noi, știi că au lăsat legumele și fructele proaspete și muncesc deja să le culeagă pe   următoarele.

Răsfoiește catalogul de vară Gusturi românești:

Cu gust bun, inconfundabil

Toate soiurile de legume și fructe Gusturi românești de la gospodari sunt selectate atent pentru gust și sunt cultivate doar tradițional, direct în sol, în solarii sau în livezi atent supravegheate. Tratamentele se fac doar la recomandarea inginerului agronom, iar la unele legume dăunătorii sunt tratați doar biologic. Totul pentru a păstra gustul bun, de origini.  

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista