• Localizare magazine
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

ECO

Produsele din gama ECO

La Mega Image mediul inconjurator este una dintre grijile noastre. Vrem sa il respectam pentru a ne bucura de el si pe viitor. Gama de produse ecologice ECO contine detergenti si hartie menajera fabricate din fibra lemnoasa ecologica, provenind din culturi sustenabile fara impact negativ asupra mediului sau populatiei. Si sunt la fel de eficiente ca un produs clasic pentru ca tu sa ai mereu casa impecabila.

Detergenti

Ai solutii eficiente de curatenie pentru toata casa. Gasesti detergent de vase, detergent universal, detergent de geamuri sau detergent lichid pentru rufe automat pentru curatenia casei si a rufelor tale.

Produse igiena si menaj

Pentru lucrurile indispensabile din casa, alege hartia igienica, servetelele nazale, rolele de hartie pentru bucatarie sau pastilele pentru aprinderea focului marca Delhaize ECO.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista