Card de loialitate
 
 
 

De unde iei cardul Connect?

 

Daca iti doresti un card de loialitate CONNECT in format fizic, il poti solicita in orice magazin Mega Image. Sau poti opta pentru un card CONNECT digital chiar aici, urmand pasii de mai jos.
Ambele variante functioneaza la fel si iti ofera aceleasi beneficii. Noi te incurajam sa alegi cardul digital, deoarece il ai mereu in telefon si la indemana.

Cum obtii cardul Connect in varianta digitala?

Pasul 1

 
Iti creezi un cont online 
 

Pasul 2

Click pe 'Solicit un card digital' si imediat ti se va aloca un numar de card digital, iar pe email vei primi informatiile acestuia.

Pasul 3

Iti salvezi in telefon numarul cardului sau il poti accesa mereu din aplicatia mobila Mega Image si esti gata sa il folosesti in orice magazin Mega Image si Shop&Go.

Pentru achizitiile online nu mai trebuie sa faci nimic – odata ce ti-ai conectat cardul la cont, vei avea acces la ofertele de membru.

Cum obtii cardul Connect in format fizic?

Pasul 1

Mergi in orice supermarket Mega Image
si soliciti la casa de marcat un card de loialitate Connect

 

Pasul 2

Odata ce ai luat cardul fizic din magazin:

1. il poti inregistra direct la kioskul dedicat

2. ii poti crea un cont direct pe website

Creeaza cont

Pasul 3

Iti conectezi cardul la contul online. Daca ai deja un cont, te autentifici si inregistrezi cardul

Inregistreaza cardul

Pentru achizitiile online nu mai trebuie sa faci nimic – odata ce ti-ai conectat cardul la cont, vei avea acces la ofertele de membru.

Iti poti inregistra cardul direct in magazin la chioscul special amenajat sau pe propriul telefon mobil sau laptop, revenind aici.