Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

Card de loialitate

Promotii exclusive in supermarketul online si in magazine

In fiecare saptamana beneficiezi de promotii exclusive, dedicate doar posesorilor de card de fidelitate. Acestea sunt valabile atat in supermarketurile Mega Image si Shop&Go, cat si in supermarketul online.

Pentru a accesa aceste oferte exclusive in supermarketul online, cauta in sectiunea “Promotii online” ofertele marcate cu “Promo cu card“. In magazinele fizice Mega Image si Shop&Go cauta la raft promotiile marcate cu eticheta “Card de loialitate“. Vei beneficia de pretul special la casa de marcat, numai dupa scanarea cardului tau de fidelitate.

Pentru cumparaturile online, dupa activarea cardului vei beneficia de un voucher de 20 de lei reducere pentru urmatoarea comanda online de minim 150 lei plasata pe Mega-Image.ro. Imediat dupa activarea cardului vei primi un mail de informare cu privire la aceste beneficii.

 

Folosesti acelasi card si online, si in magazine

Fie ca faci cumparaturi in supermarketul online sau in magazinele Mega Image si Shop&Go, folosesti acelasi card legat la un singur cont, care iti ofera aceleasi beneficii.

Oferte personalizate in functie de istoricul tau de cumparaturi 

Mai intai ne facem o idee despre produsele tale preferate, apoi iti pregatim oferte speciale pentru ele.

 

 

Află cum poți beneficia de ofertele personalizate
Activarea ofertelor personalizate