Mega image logo

undefined

0

Categorii produse

Categorii specifice

Inchide
SustenabilitateRedirecționează 2% sau 3,5% din impozitul pe venit

Redirecționează 2% sau 3,5% din impozitul pe venit

Sustenabilitate

Redirecționează 2% sau 3,5% din impozitul pe venit

Direcționează pana la 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii pentru susținerea entităților non-profit!

Aceasta redirecționare nu te costa nimic! Prin simpla completare și depunere a declarației 230, o parte din valoarea totală a impozitului pe venit dintr-un an, pe care trebuie să îl plătești la bugetul de stat, se va redirecționa către o entitate non-profit/unitate de cult, care își poate susține în continuare activitatea, și cu ajutorul tău!

Dacă nu ești hotărât încă pe cine să ajuți, poți consulta mai jos lista de ONG-uri pe care le recomandăm, cu care Mega Image are o bună colaborare, și poți folosi direct formularul 230 precompletat cu datele fiecărei organizații, pentru ca tu sa ai mai putin de completat.

Pentru mai multe detalii despre ce trebuie sa faci și cum să completezi formularul, click aici.

Fundaţia “O șansă pentru viață”

Fundaţia “O șansă pentru viață” cu sediul în București, este o organizație fără scop lucrativ cu principal obiect de activitate protectia categoriilor sociale defavorizate si vulnerabile, precum și desfășurarea de activități, concrete si specifice, privind ajutorarea oamenilor cu diverse nevoi economice sau de sanatate. 
Mai multe detalii pe: Vino Sa Donezi Sange Salveaza O Viata | Facebook
Descarcă formularul pentru Fundația "O șansă pentru viață" 

Asociația Zâmbetul Îngerilor (AZI)

Grupul țintă al Asociației Zâmbetul Îngerilor, cu sediul în București, este reprezentat de persoanele nevoiașe, orfani, bătrâni, familii monoparentale sau persoane care provin din medii dezavantajate socio-economic, indiferent de vârstă, naționalitate, etnie, rasă, stare de sănătate, sex sau religie. Mai multe detalii pe:
facebook.com/zambesteazi
http://azi-ong.ro/
Descarcă formularul pentru Asociația Zâmbetul Îngerilor (AZI)

 

Asociația Taxiul cu Bomboane

Taxiul cu Bomboane, cu sediul în București, este un ONG tânăr și dinamic. Anul acesta, numărul copiilor vizitați si ajutati de cei peste 5.000 de voluntari ai nostri a depășit cifra de 150.000.

Mai multe detalii pe:
www.facebook.com/
taxiulcubomboane

taxiulcubomboane.ro

Descarcă formularul pentru Asociația Taxiul cu Bomboane


Asociația Free Miorița

“Lumină pentru România” este prima și singura campanie din Romania dedicată familiilor și oamenilor care trăiesc fără curent electric în țara noastră. Este o campanie prin care descoperim și aducem lumina în viețile și în casele celor care se descurcă cu o lanternă sau cu o lampă cu motorină.
Mai multe detalii pe:
www.freemiorita.ro
https://www.facebook.com/
freemiorita/

Descarcă formularul pentru Asociația Free Miorița

Fundația Light into Europe

Light into Europe, cu sediul în București, este o fundație româno-britanică cu aproape 30 de ani de prezență în România, în domeniile educației, sănătății și incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități senzoriale.
Mai multe detalii pe:
www.lightintoeurope.ro/
https://ro-ro.facebook.com/
LightintoEuropeCharity


Descarcă formularul pentru Fundația Light into Europe 

Fundaţia Filantropică Metropolis
Misiunea fundatiei Filantropică Metropolis, cu sediul în București, este de a oferi opţiuni sociale şi alternative familiilor aflate în situatii de risc şi copiilor separaţi definitiv sau temporar de părinţi, pentru reintegrarea în societatea românească.
Mai multe detalii pe:
www.fundatiametropolis.ro/
https://www.facebook.com/
FMetropolis/

Descarcă formularul pentru Asociația Filantropică Metropolis

Fundația Crucea Alb Galbenă
Fundaţia Crucea Alb Galbenă (CAGR), cu sediul în București, este pionier în dezvoltarea serviciilor de îngrijiri socio-medicale la domiciliu în România, având o experiență de 25 de ani. În prezent sunt îngrijiţi la domiciliu aproximativ 400 de pacienţi lunar, fără costuri. O echipă de 10 asistenţi medicali, 2 medici, 3 kinetoterapeuţi, 4 asistenţi sociali, oferă servicii la cele mai înalte standarde bătrânilor bolnavi și dependenți. 
Mai multe detalii pe: https://cag.ro/
facebook/CruceaAlbGalbena
Descarcă formularul pentru Fundația Crucea Alb Galbenă

Crucea Roșie Română

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România a fost înfiinţată pe 4 iulie 1876, în actualul local al Spitalului Colţea din Bucureşti şi a funcţionat neîntrerupt până în prezent. 

Mai multe detalii pe:
https://crucearosie.ro/
https://www.facebook.com/
crucearosieromana/


Descarcă formularul pentru Crucea Roșie Română

SOS Satele Copiilor

Misiunea SOS Satele Copiilor, cu sediul în București, Cisnadie-Sibiu, Bacău, este de a nu lasă niciun copil să crească singur. De peste 26 de ani în România, creștem, protejăm și pregătim pentru viață copiii vulnerabili.
Mai multe detalii pe:
www.sos-satelecopiilor.ro/
facebook/SOSSateleCopiilor
Descarcă formularul pentru SOS Satele Copiilor

Asociația Caritas

Asociația Caritas București este o organizație neguvernamentală, înființată în 1990 cu scopul de a combate sărăcia, inegalitatea şi injustiţia socială şi de a crea o cultură a solidarităţii.
Mai multe detalii pe:
facebook/CaritasBucuresti
https://caritasbucuresti.org/

Descarcă formularul pentru Asociația Caritas 

Asociația The Social Incubator

In Asociația The Social Incubator, cu sediul în București, susținem tinerii orfani și abandonați să meargă la școală, să își găsească un loc de muncă și o locuință.nÎmpreună construim viitorul pe care îl merită!  
Mai multe detalii pe:
asociatiasocialincubator.org
facebook/socialincubator
Descarcă formularul pentru Asociația The Social Incubator 

Fundația Regală Margareta a României

Fundația Regală Margareta a României, cu sediul în București, vine în sprijinul semenilor care au nevoie urgent de ajutorul nostru pentru a nu-și pierde sensul vieții.


Mai multe detalii pe:
https://www.frmr.ro/
facebook.com/frmr.ro/
Descarcă formularul pentru Fundația Regală Margareta a României

Asociația Hercules

Asociația Hercules, cu sediul în orașul Costinești, este o organizație non-guvernamentală, non-profit, apolitică și fără caracter religios, fondată în 1994 și activă astăzi în două comunități defavorizate, prin centre de zi dedicate copiilor în risc de abandon școlar.
Mai multe detalii pe:
www.asociatiahercules.ro
facebook/asociatiahercules
Descarcă formularul pentru Asociația Hercules

Fundația Inimă de Copil

În lumea “Inimă de Copil” facem totul cu bucurie și inspirăm oamenii să facă bine. Fundatia există de peste 23 de ani în comunitatea din Galați și este un sprijin puternic în viața copiilor săraci din zona de sud-est a țării.
Mai multe detalii pe:
https://inimadecopil.ro/
redirectioneaza-35/ 
https://www.facebook.com/
inimadecopilgalati/
Descarcă formularul pentru Fundația Inima de Copil

Asociația Ana si Copiii
La "Ana și Copiii”, de-a lungul celor peste 12 ani de activitate, am învățat că pentru a crește și educa un copil e nevoie de un sat întreg. În prezent, lucrăm cu 721 copii și tineri din București, Prahova, Călărași și Ilfov. 
Mai multe detalii pe: https://anasicopiii.ro/
facebook.com/anasicopiii.ro
Descarcă formularul pentru Asociația Ana și Copiii sau completează-l direct online (inclusiv semnătura ta), aici: https://formular230.ro/
asociatia-ana-si-copiii

Asociația Beard Brothers

Beard Brothers este cel mai neconvențional ONG din România, înființat în 2013 în Cluj-Napoca. Asociația militează pentru schimbarea mentalităților și lupta împotriva discriminării de orice fel.
Mai multe detalii pe:
https://www.facebook.com/
beardbrotherscluj/

https://www.beard-brothers.ro/
Descarcă formularul pentru Asociația Beard Brothers

Asociația Aici pentru Tine

Asociația ”Aici pentru Tine” s-a născut din dragostea pentru aproapele nostru. Din 2015 sprijină copii, adulți și bătrâni cu povești de viață impresionante, din județul Brașov și din alte județe din țară.
Mai multe detalii pe:
https://www.facebook.com/
Asociatia.Aici.Pentru.Tine/

asociatiaaicipentrutine.ro
Descarcă formularul pentru Asociația Aici pentru Tine

Asociația Dăruiește Aripi

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non-profit, fondată în anul 2013 de Alina Pătrăhău, cu scopul de a asigura accesul la servicii medicale și sociale de calitate pentru copiii din România și familiile lor, în special pentru cei cu afecțiuni onco-hematologice. 

Mai multe detalii pe: www.daruiestearipi.ro
Descarcă formularul pentru Asociația Dăruiește Aripi

Fundația Motivation Romania
Motivation România a sprijinit peste 25.000 de copii și adulți cu dizabilități locomotorii să își redobândească independența. Cu fiecare proiect redăm beneficiarilor noștri libertate de mișcare și speranța într-o viață împlinită. Fundația Motivation România donează anual peste 1000 de scaune rulante de calitate unor copii și adulți cu dizabilități locomotorii. Mai multe detalii pe: motivation.ro/
Descarcă formularul pentru Fundația Motivation România

Fundația World Vision Romania

Fundația World Vision România este un ONG care lucrează cu comunitățile pentru a oferi copiilor din mediul rural șansa de a-și dezvolta potențialul și de a-și construi o viață demnă și împlinită. Alături de donatorii și partenerii lor luptă să construiască o lume în care toți copiii își pot atinge potențialul deplin și îndeplini visele. 
Mai multe detalii pe: worldvision.ro/
Descarcă formularul pentru Fundația World Vision Romania