SustenabilitateRedirecționează 2% sau 3,5% din impozitul pe venit
Sustenabilitate

Redirecționează 2% sau 3,5% din impozitul pe venit

Direcționează până la 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii pentru susținerea entităților non-profit!

 

Această redirecționare nu te costă nimic! Prin simpla completare și depunere a declarației 230, până la 25 mai 2022 (inclusiv), o parte din valoarea totală a impozitului pe venit dintr-un an, pe care trebuie să îl plătești la bugetul de stat, se va redirecționa către o entitate non-profit/unitate de cult, pe care o alegi tu, susținând astfel activitatea acesteia! Ajutorul tău contează!

Dacă nu ești hotărât încă pe cine să ajuți, poți consulta mai jos lista de ONG-uri pe care le recomandăm, cu care Mega Image are o bună colaborare, și poți folosi direct formularul 230 precompletat cu datele fiecărei organizații, pentru ca tu sa ai mai puțin de completat.

 

Pentru mai multe detalii despre ce trebuie sa faci și cum să completezi formularul, click aici.

Fundaţia “O șansă pentru viață”
Fundaţia “O șansă pentru viață” cu sediul în București, este o organizație fără scop lucrativ cu principal obiect de activitate protectia categoriilor sociale defavorizate si vulnerabile, precum și desfășurarea de activități, concrete si specifice, privind ajutorarea oamenilor cu diverse nevoi economice sau de sanatate. 
Mai multe detalii pe: Vino Sa Donezi Sange Salveaza O Viata | Facebook
Descarcă formularul pentru Fundația "O șansă pentru viață" 

Asociația Zâmbetul Îngerilor (AZI)

Grupul țintă al Asociației Zâmbetul Îngerilor, cu sediul în București, este reprezentat de persoanele nevoiașe, orfani, bătrâni, familii monoparentale sau persoane care provin din medii dezavantajate socio-economic, indiferent de vârstă, naționalitate, etnie, rasă, stare de sănătate, sex sau religie. Mai multe detalii pe:
facebook.com/zambesteazi
http://azi-ong.ro/
Descarcă formularul pentru Asociația Zâmbetul Îngerilor (AZI)

 

Asociația Free Miorița
„Lumină pentru România” este prima campanie dedicată oamenilor care trăiesc fără curent electric. Am transportat și instalat sisteme fotovoltaice care asigură energie electrică la 263 de familii, 4 școli publice, Centrul de Salvare și Reabilitare al Animalelor Sălbatice și 2 bisericuțe, beneficiari fiind peste 1.000 oameni în 100 de localități din 29 județe.
Mai multe detalii pe:
www.freemiorita.ro
https://www.facebook.com/
freemiorita/

Descarcă formularul pentru Asociația Free Miorița

Asociația Lume Bună
Pe scurt, construim MOTIVAȚIE pentru EDUCAȚIE cu sens, bucurie și creativitate de peste 10 ani. Peste 80% din proiectele asociației se adresează copiilor din grupuri vulnerabile, din mediul rural cu un nivel educațional mai redus, cu familii monoparentale ori marcate de sărăcie sau copii care au părinții plecați la muncă în străinătate. Principalul obiectiv pe termen lung este reducerea abandonului școlar și a analfabetismului funcțional.
Mai multe detalii pe: www.asociatialumebuna.ro 
Descarcă formularul pentru Asociatia Lume Buna

SOS Satele Copiilor

Misiunea SOS Satele Copiilor, cu sediul în București, Cisnadie-Sibiu, Bacău, este de a nu lasă niciun copil să crească singur. De peste 26 de ani în România, creștem, protejăm și pregătim pentru viață copiii vulnerabili.
Mai multe detalii pe:
www.sos-satelecopiilor.ro/
facebook/SOSSateleCopiilor

Descarcă formularul pentru SOS Satele Copiilor

Asociația Magic

Asociația MAGIC înseamnă o comunitate de oameni buni - voluntari, parteneri, donatori și suținători care oferă sprijin emoțional și material la peste 10.000 de beneficiari (copii grav bolnavi și familiile lor).
Mai multe detalii pe: www.asociatiamagic.ro
Descarcă formularul pentru Asociatia Magic: https://redirectioneaza.ro/asociatia-magic

Asociația Aici pentru Tine

Asociația ”Aici pentru Tine” s-a născut din dragostea pentru aproapele nostru. Din 2015 sprijină copii, adulți și bătrâni cu povești de viață impresionante, din județul Brașov și din alte județe din țară.
Mai multe detalii pe:
https://www.facebook.com/
Asociatia.Aici.Pentru.Tine/

asociatiaaicipentrutine.ro
Descarcă formularul pentru Asociația Aici pentru Tine

Fundația Inimă de Copil
În lumea “Inimă de Copil” facem totul cu bucurie și inspirăm oamenii să facă bine. Fundatia există de peste 23 de ani în comunitatea din Galați și este un sprijin puternic în viața copiilor săraci din zona de sud-est a țării.
Mai multe detalii pe:
https://inimadecopil.ro/
redirectioneaza-35/ 
https://www.facebook.com/
inimadecopilgalati/
Descarcă formularul pentru Fundația Inima de Copil

Asociația Ana si Copiii

La "Ana și Copiii”, de-a lungul celor peste 12 ani de activitate, am învățat că pentru a crește și educa un copil e nevoie de un sat întreg. În prezent, lucrăm cu 721 copii și tineri din București, Prahova, Călărași și Ilfov. 
Mai multe detalii pe: https://anasicopiii.ro/
facebook.com/anasicopiii.ro
Descarcă formularul pentru Asociația Ana și Copiii sau completează-l direct online (inclusiv semnătura ta), aici: redirectioneaza.ro/asociatia-ana-si-copiii

Parohia Costeasca
Parohia Costeasca desfășoară multiple activități social-filantropice. În acest sens are amenajtă o cantină în incinta bisericii unde servesc masa 30 de persoane nevoiașe (în zilele de marți, miercuri și joi). De asemenea se oferă hrană la domiciliu personelor care nu se pot deplasa. Astfel, reușim să venim în sprijinul persoanelor aflate în dificultate și al familiilor cu venituri financiare insuficiente. Prin aceste acțiuni reușim să le îmbunătățim traiul de viată și să îi intergrăm în comunitate.
Descarcă formularul pentru Parohia Costeasca

Asociația The Social Incubator

In Asociația The Social Incubator, cu sediul în București, susținem tinerii orfani și abandonați să meargă la școală, să își găsească un loc de muncă și o locuință. Împreună construim viitorul pe care îl merită!  
Mai multe detalii pe:
asociatiasocialincubator.org
facebook/socialincubator
Descarcă formularul pentru Asociația The Social Incubator sau completează-l direct online aici: redirectioneaza.ro/the-social-incubator 

Asociația Banca pentru Colectare și Distribuția Alimentelor București
Asociația Banca pentru Colectarea și Distribuția Alimentelor a fost înființată în luna iulie 2016, din dorința membrilor fondatori de a pune în slujba societății un instrument prin care produsele alimentare și de igienă personală aflate în termen de valabilitate, precum și cele care nu mai sunt necesare deținătorilor, dar care sunt bune pentru utilizare, să fie colectate, depozitate corespunzător și apoi redistribuite gratuit organizațiilor partenere.
Mai multe detalii pe: https://bpabucuresti.org 
Descarcă formularul pentru Asociația Banca pentru Colectarea și Distribuția Alimentelor

Asociația Hercules
De 15 ani, Asociația Hercules ajută copii vulnerabili să nu abandoneze școala din cauza sărăciei, să se bucure mai mult de copilărie și să își construiască, învățând, un viitor mai bun decât este prezentul părinților lor. Asociația Hercules a fondat și coordonează două centre educaționale unde, zi de zi, cel puțin 100 de copii primesc ajutor la teme și sprijin școlar suplimentar (after-school), una sau două mese sănătoase, acces la tehnologie, sală de lectură, loc de joacă și terenuri pentru activități sportive.
Mai multe detalii pe:
www.asociatiahercules.ro
facebook/asociatiahercules
Descarcă formularul pentru Asociația Hercules

Fundația United Way România
United Way România este o fundaţie prezentă în România din 2004 şi afiliată la United Way Worldwide, SUA. Obiectivul principal al fundației este să sprijine oferirea de servicii educaţionale, de sănătate şi de integrare persoanelor defavorizate din România pentru ca aceştia să aibă o viaţă mai bună; Programele United Way România sprijină anual peste 11.500 de copii, tineri și vârstnici aflați în situații de mare vulnerabilitate.
Mai multe detalii pe: unitedway.ro/2022/ 
Descarcă formularul pentru Fundația United Way România

Crucea Roșie Română
In ultimi trei ani, 1,760,000 persoane au beneficiat de sprijinul Crucii Roșii Română prin intermediul celor 47 de filiale, în cadrul intervențiilor pe parcursul pandemiei COVID-19 și în cadrul acțiunilor de asistență umanitară a persoanelor vulnerabile, inclusiv persoane afectate de războiul din Ucraina. Redirecționează 3.5%, ajută un copil, un bătrân, o familie. Fiecare formular contează! Acordând sprijin de 3.5% Crucii Roșii Române, veți contribui, esențial la munca pe care o facem în fiecare zi împreună cu vountarii Crucii Roșii Române.
Mai multe detalii pe: crucearosie.ro/,
facebook.com/crucearosieromana/
Descarcă formularul pentru Crucea Roșie Română

Fundația Regală Margareta a României
Fundația Regală Margareta a României este o organizație neguvernamentală care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. De-a lungul celor 32 de ani de activitate, Fundația Regală Margareta a României a dezvoltat numeroase proiecte în domeniul educației, dezvoltării comunității, societății civile, sănătății și culturii, proiecte ce și-au adus contribuția la reînnoirea spirituală și socială a României.
Mai multe detalii pe:
https://www.frmr.ro/
facebook.com/frmr.ro/
Descarcă formularul pentru Fundația Regală Margareta a României

Fundația Light into Europe
Light into Europe este o fundație româno-britanică cu aproape 30 de ani prezență în România, în domeniile educației, sănătății și incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități de vedere și de auz.
Contribuim efectiv la construcția unui viitor în care persoanele cu dizabilități se bucură de aceleași drepturi, oportunități, responsabilități și calitate a vieții ca oricare dintre noi, prin accesibilizare, sprijin educațional și acces la piața muncii.
Mai multe detalii pe:
www.lightintoeurope.ro/
https://ro-ro.facebook.com/
LightintoEuropeCharity


Descarcă formularul pentru Fundația Light into Europe 

Asociația Taxiul cu Bomboane
Prin campaniile asociației Taxiul cu Bomboane susținem îmbunătăţirea calităţii vieții copiilor și tinerilor, prin activităţi de terapie prin joc şi proiecte care să le aducă buna dispoziție şi să-i ajute să se integreze.
“Taxiul cu Bomboane” este, de fapt, o metaforă. Despre gesturi simple care se transformă în fapte bune, despre detalii mici care pot schimba viaţa celor din jur. Este o metaforă despre faptele bune pe care le poate face oricine. În acest taxi urcă toată lumea. “Taxiul” are de zece ani câteva curse cu destinaţie deosebita: spitalele de pediatrie și şcolile speciale din Bucureşti.
Mai multe detalii pe:
www.facebook.com/
taxiulcubomboane

taxiulcubomboane.ro
Descarcă formularul pentru Asociația Taxiul cu Bomboane

Banca pentru Alimente Oradea
Banca pentru Alimente Oradea contribuie la reducerea risipei alimentare și a sărăciei. Ce facem?
1. Salvăm alimentele de la risipă, recuperăm supra-stocurile de la producători, importatori, distribuitori, procesatori, comercianți en-gross sau en-detail - prin Legea Risipei Alimentare, sponsorizare sau donație. 2. Le distribuim imediat gratuit organizațiilor cu programe sociale pentru persoane defavorizate. În 2 ani am salvat 1300 de tone și am trimis lunar ajutoare spre peste 20 mii de oameni în nevoie din județele BH, SJ, SM, MM. Ne acoperim cheltuielile de funcționare exclusiv din sponsorizări. În România se aruncă zilnic 6000 tone de hrană(Eurostat, 2017), în timp ce 4,5 milioane de oameni trăiesc în risc de sărăcie și excluziune socială(MADR). Ajută-ne să-i ajutăm!
Mai multe detalii pe: https://bancapentrualimente.ro/ Descarcă formularul pentru Banca pentru Alimente Oradea redirectioneaza.ro/banca-pentru-alimente-oradea