Galetă cu prune
Prunele dulci-acrișoare și cărnoase sunt printre fructele simbol
ale toamnei. Septembrie e luna în care avem ocazia să ne
bucurăm de ele din plin, nu doar mâncându-le ca atare,
ci de exemplu, folosindu-le în prăjituri sau tarte, cum este
această galetă din aluat fraged cu unt, umplută cu o cremă
de brânză dulce, cu mentă, și o crustă crocantă de fulgi de
migdale – un deliciu ușor de preparat de către oricine.

Mediu
0/5
Redus
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 400 kg prune, sâmburii scoși și tocate grosier
- 100 g fulgi de migdale
- 1 ou întreg
- 250 g făină
- 100 g zahăr pudră
- 30 g amidon
- 150 g unt
- 1 ou
- 200 g cremă de brânză
- 2 g menta verde
- 400 kg prune, sâmburii scoși și tocate grosier
- 100 g fulgi de migdale
- 1 ou întreg
- 250 g făină
- 100 g zahăr pudră
- 30 g amidon
- 150 g unt
- 1 ou
- 200 g cremă de brânză
- 2 g menta verde