produse-marca-proprieTaste of inspirations
Produse marca proprie

Taste of Inspirations este gama premium Mega Image cu variate produse de înaltă calitate. De la preparate gourmet care dau savoare meselor tale, până la ingrediente culinare pentru entuziaștii gătitului și chiar deserturi irezistibile sau specialități aperitiv. Taste of Inspirations îți aduce produse exclusive cu ingrediente alese cu grijă și rețete perfecționate de specialiști ai gustului.

Brânzeturi și specialități din lapte gourmet

Brânzeturi și specialități exclusiviste pentru cele mai exigente gusturi. 

Din cele mai bune ingrediente și preparate după rețete internaționale, gama de brânzeturi și specialități din lapte gourmet îți aduce brânzeturi maturate sau cu mucegaiuri ca CheddarCamembertRocamadourRoquefort sau untul Echire

Cumpără produsele >

Delicii dulci

Taste of Inspirations te rasfață cu deserturi delicioase rafinate.

Bucură-te de gustul rafinat al unei brioșe moelleaux cu ciocolată pe care o poți prepara acasă sau încearcă un sortiment inedit din gama de ciocolată: merișoare și portocale, smochine și nuci, zmeură și stafide. Sau încearcă gama de ciocolată neagră Peru sau Uganda, fursecuri crocante cu migdale sau cu unt, torturile de înghețată și mierea cu adaos de fructe uscate. 

Cumpără produsele >

Delicatese exclusive

Dă un plus de savoare meselor tale preparate acasă. 

Pentru paste, salate, carpaccio încearcă uleiurile de măsline extravirgine care sunt disponibile în 5 variante delicioase, cu adaos de busuioc, ardei chili, lamaie, usturoi sau uleiul pentru carpaccio. Iar pentru a îmbogăți un antreu încearcă carpaccio în ulei de măsline cu trufe de vară.

 Cumpara produsele >

 

Preparate și specialități din carne

Jambonul Pata Negra crud-uscat din muschi de porc iberic sau File de vita D'Anvers crud si afumat sunt produse din carne preparate cu ingrediente alese dupa retete internationale potrivite pentru un antreu gourmet sau o gustare delicioasa, rafinata. 

Cumpara produsele >