Produse marca proprie

365

Produsele din gama 365

Nimeni nu doreste sa cheltuiasca mult pentru cumparaturile cotidiene. Gama Mega Image 365 are preturi foarte bune pentru produsele care acopera nevoile tale zilnice. In plus, produsele 365 au garantia calitatii Mega Image. Astfel, ai parte timp de 365 de zile pe an, de cele mai bune cumparaturi in fiecare zi. In plus, nu uita ca poti sa identifici usor in cadrul raioanelor produsele 365, pentru ca sunt marcate cu o eticheta speciala la raft si ambalaje simple cu logo-ul specific 365. Marca proprie 365 poate fi regasita in aproape toate departamentele magazinelor, de la cele mai cotidiene pana la cele mai rafinate produse, de la produse de baza pana la cele mai surprinzatoare. Punctul comun al celor peste 190 de produse marca 365 este calitatea la preturi accesibile.

Dulciuri

Te delectezi cu o sortimentatie bogata de bomboane, batoane de ciocolata, compoturi, biscuiti, creme de ciocolata si gaufre in multe variante.

Descopera produsele

Produse culinare

O masa completa sau o gustare cu legume la conserve, fasole boabe, cremwusti, ketchup, mustar, sosuri, spaghete, paste, orez, concentrat de supa sau chipsuri.

Descopera produsele

Produse pentru micul dejun

Micul dejun poate fi mai delicios cu ceaiul sau ciocolata instant 365, tarte cu gem, vafe cu vanilie, fulgi de grau si muesli sau crema de ciocolata 365.

Descopera produsele

Produse igiena

Pentru igiena de zi cu zi alege servetele umede, periuta, pasta de dinti, discuri demachiante si gel de dus.

Descopera produsele

Produse pentru bebelusi

Avem grija de tine dar si de cei mai mici. Pentru ei am pregatit scutecele 365.

Descopera produsele

Produse curatenie

Incepe curatenia cu solutia pentru geamuri 365 iar pentru hainele tale favorite conteaza pe detergentul de rufe cu sapun de Marseille si balsamul 365.

Descopera produsele

Produse menaj

Iti usurezi munca cu produsele 365: folie de aluminiu pentru pastrarea alimentelor, manusi menaj si saci de gunoi.

Descopera produsele