Tipuri de magazine

Shop&Go

Afla mai multe despre Shop&Go

Shop&Go vine in intampinarea clientilor care doresc sa-si faca cumparaturile rapid, aproape de casa. Noul concept a fost lansat pe piata din Romania in anul 2010 iar de la lansarea primului magazin reteaua s-a extins constant, ajungand la peste 500 magazine in prezent. Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe afacerea de la zero.  

Poti deveni antreprenor

Mega Image iti ofera posibilitatea de a deveni antreprenor, preluand in gestiune un magazin Shop&Go. Noi iti punem la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce tu poti opera un astfel de magazine fara riscurile de a incepe afacerea de la zero.
Alternativ, daca esti proprietarul unui spatiu commercial, sau posesorul unui contract de inchiriere in derulare, si doresti sa pui la dispozitie spatiul in vederea amenajarii unui magazin Shop&Go, te invitam sa ne contactezi.
Vezi harta magazinelor Shop&Go
detalii