Mega image logo

undefined

Categorii produse

Categorii specifice

Inchide
Tipuri de magazineMega Image Sibiu
Rezerva acum un interval orar pentru livrare sau ridicare din magazin

Mega Image Sibiu

Tipuri de magazine

Mega Image Sibiu

Cumpărăturile sunt de-acum o plăcere

În noul magazin Mega Image Șelimbăr vei putea face cumpărăturile obișnuite, de zi cu zi, dar și atunci când îți dorești să organizezi o masă cu produse gourmet, pentru o cină specială, sau când vrei să faci un cadou unei persoane dragi. Mega Image pune pe primul plan calitatea produselor, prospețimea și diversitatea ingredientelor. Toate acestea sunt completate de o atmosferă prietenoasă, pornind de la modul de amenajare, până la consultanța pe care personalul special pregătit în acest sens o poate oferi în orice moment.
 

Equilibrium Health & Wellness

La Mega Image vei găsi Equilibrium Health & Wellness - un concept de corner specializat, menit să ofere clienților o gamă cât mai extinsă de produse alimentare și nealimentare pentru un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural. Gama este variată și cuprinde cosmetice naturale, produse pentru spa sau alimentare bio, produse de curățat bio, condimente, semințe și germeni, produse raw-vegan, nutriție sportivă și suplimente alimentare. Cornerul oferă o experiență completă de cumpărături: de la produse sustenabile, cultivate cu respect față de natură, din culturi bio, la parteneriate cu furnizori specializați, consultanță la raft, materiale educationale și explicative și alte activități și evenimente interesante.

Raionul de vinuri

Fie că ai în minte o petrecere, fie o întâlnire importantă de business sau propria plăcere a degustării la finalul unei zile, raionul de vinuri este locul potrivit pentru tine. Aici poti gasi numeroase  sortimente de vin si  băuturi spirtoase.

Soluții rapide pentru masă

Gama de produse Mega Apetit este special gândită și creată pentru oamenii activi, care nu au timp, dar cărora le place să mănânce preparate gătite ca acasă. Aceasta cuprinde o gamă extinsă de produse pentru consum în orice moment al zilei, de la sandvișuri, aperitive, salate, supe și ciorbe, feluri principale și dulciuri astfel încât să satisfacă toate gusturile. 
 
În doar câteva minute, la Mega Image Șelimbăr îți poți crea un meniu complet, hrănitor și ispititor prin varietate. 
 
Suntem convinși că ți-am stârnit curiozitatea și interesul și te așteptăm în noul Mega Image Șelimbăr, pentru a transforma cumpărăturile într-o experiență plină de inspirație.