Mega image logo

undefined

0
Categorii produse
Categorii specifice
Inchide
Tipuri de magazineMega Image Piața Ioșia

Mega Image Piața Ioșia

Tipuri de magazine

Mega Image Piața Ioșia

Cumpărăturile sunt de-acum o plăcere

Cu un design modern și urban, cel de-al doilea magazin Mega Image din Oradea are o suprafață totală de 1000 mp și oferă localnicilor experiențe unice la cumpărături printr-o gamă de produse marcă proprie, Delhaize și 365, alimentare, pentru casă și de îngrijire, produse românești și internaționale de renume. Astfel, sub îndrumarea consultanților RedTeam din magazin, fiecare client va regăsi ușor tot ce are nevoie, fie că e vorba despre o masă în familie sau o gustare rapidă.

Equilibrium Health & Wellness

Noul magazin Mega Image Piața Ioșia include și o zona concept Equilibrium Health & Wellness - un concept de corner specializat, menit sa ofere clienților o gama cât mai extinsă de produse alimentare și nealimentare pentru un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural. Gama este variată și cuprinde cosmetice naturale, produse pentru spa sau alimentare bio, produse de curățat bio, condimente, semințe și germeni, produse raw-vegan, nutriție sportivă și suplimente alimentare. Cornerul oferă o experiență completă de cumpărături: de la produse sustenabile, cultivate cu respect față de natură, din culturi bio, la parteneriate cu furnizori specializați, consultanță la raft, materiale educaționale și explicative și alte activități și evenimente interesante.

Soluții rapide pentru masă

Gama de produse Mega Apetit este special gândită și creată pentru oamenii activi, care nu au timp, dar cărora le place să mănânce preparate gătite ca acasă. Aceasta cuprinde o gamă extinsă de produse pentru consum în orice moment al zilei, de la sandvișuri, aperitive, salate, supe și ciorbe, feluri principale și dulciuri astfel încât să satisfacă toate gusturile. 
 
În doar câteva minute, la Mega Image Piața Ioșia îți poți crea un meniu complet, hrănitor și ispititor prin varietate. 
 
Suntem convinși că ți-am stârnit curiozitatea și interesul și te așteptăm în noul Mega Image Piața Ioșia (str. Alexandru Cazaban 69), pentru a transforma cumpărăturile într-o experiență plină de inspirație.

Te așteptăm și la Mega Image Ștefan cel Mare, situat pe strada Ștefan cel Mare nr. 79.