Tipuri de magazineConcept StoresConcept Store Piata Sudului
Tipuri de magazine

Concept Store Piata Sudului

Mega Image Piata Sudului face parte din noua generatie de magazine Mega Image al caror obiectiv este sa ofere consumatorilor un confort crescut la cumparaturi. Suprafata mare a magazinului, decorul modern si gama de produse disponibila in magazin au rolul de a simplifica si imbunatati experienta la cumparaturi.

Mega Image Piata Sudului isi propune sa devina noua referinta din zona in materie de cumparaturi alimentare, noul magazin diferentiindu-se prin diversitatea si calitatea produselor selectate pentru clientii sai.

In magazin clientii se vor putea bucura de o gama larga de produse. Astfel, raionul de fructe exotice si legume speciale ofera cherimoya sau longan (la sectiunea fructe) si morcovi violet, pak chois au radicchio trevigiano (in categoria de legume). La raionul carmangerie, macelarii stau la dispozitia cumparatorilor pentru transarea carnii pe loc. Specialitatile includ rib-eye de manzat black angus sau t-bone de manzat aged prussiana.

Gusturi Romanesti, marca proprie Mega Image, ofera o varietate de produse: de la mezeluri, lactate si branzeturi pana la zacusca, dulceturi si miere. Mega Image a dezvoltat acest brand special pentru clientii sai, astfel incat acestia sa se poata bucura de gustul incontestabil al produselor specifice romanesti. Gama cuprinde produse cu specific romanesc realizate numai in colaborare cu producatori locali, recunoscuti pentru calitatea si specificul fiecarei zone. 

Raionul de peste si sushi ofera produse proaspete zilnic. Branzeturile si mezelurile internationale reprezinta raionul destinat gurmanzilor indragostiti de cele mai reputate specialitati din Franta si Italia. Raionul “produse de baza speciale” ofera paste artizanale Morelli, produse marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri si aperitive Calaciura. Sectiunea de diete speciale are in oferta produse din gama Dukan, Nutrisslim si multe altele. 
Ai o sugestie, sau iti putem fi de ajutor? Selecteaza cu atentie Subiectul care iti este de interes in formularul de mai jos, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp!
Vrei sa devii partenerul nostru? Selecteaza « Furnizori » sau « Parteneri expansiune » din meniul de mai jos, lasa-ne detalii despre produsele / serviciile / spatiile propuse, noi vom analiza propunerile si te vom contacta in cazul in care acestea sunt de interes.
Inainte de a completa si comunica informatiile de mai jos, va invitam sa consultati Termeni si Conditii rubrica « Protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal. Confidentialitate »
*Campuri obligatorii

Comentariul tau

Adauga mai jos informatiile tale

Magazinul tau

Informatiile tale

Autentifica-te pentru precompletarea campurilor din formular.