• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: Comanda de minimum 250 de lei si ai transport gratuit  

Concept Store Piata Sudului

Concept Store Piata Sudului

Mega Image Piata Sudului face parte din noua generatie de magazine Mega Image al caror obiectiv este sa ofere consumatorilor un confort crescut la cumparaturi. Suprafata mare a magazinului, decorul modern si gama de produse disponibila in magazin au rolul de a simplifica si imbunatati experienta la cumparaturi.

Mega Image Piata Sudului isi propune sa devina noua referinta din zona in materie de cumparaturi alimentare, noul magazin diferentiindu-se prin diversitatea si calitatea produselor selectate pentru clientii sai.

In magazin clientii se vor putea bucura de o gama larga de produse. Astfel, raionul de fructe exotice si legume speciale ofera cherimoya sau longan (la sectiunea fructe) si morcovi violet, pak chois au radicchio trevigiano (in categoria de legume). La raionul carmangerie, macelarii stau la dispozitia cumparatorilor pentru transarea carnii pe loc. Specialitatile includ rib-eye de manzat black angus sau t-bone de manzat aged prussiana.

Gusturi Romanesti, marca proprie Mega Image, ofera o varietate de produse: de la mezeluri, lactate si branzeturi pana la zacusca, dulceturi si miere. Mega Image a dezvoltat acest brand special pentru clientii sai, astfel incat acestia sa se poata bucura de gustul incontestabil al produselor specifice romanesti. Gama cuprinde produse cu specific romanesc realizate numai in colaborare cu producatori locali, recunoscuti pentru calitatea si specificul fiecarei zone. 

Raionul de peste si sushi ofera produse proaspete zilnic. Branzeturile si mezelurile internationale reprezinta raionul destinat gurmanzilor indragostiti de cele mai reputate specialitati din Franta si Italia. Raionul “produse de baza speciale” ofera paste artizanale Morelli, produse marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri si aperitive Calaciura. Sectiunea de diete speciale are in oferta produse din gama Dukan, Nutrisslim si multe altele. 

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista