Tipuri de magazineConcept StoresConcept Store Piata Gemeni
Tipuri de magazine

Concept Store Piata Gemeni

Situat pe strada Vasile Lascar 108-116, vis-à-vis de Piata Gemeni, magazinul are o suprafata de 1600mp si parcare subterana cu o capacitate de100 de locuri. Mega Image Piata Gemeni face parte din noua generatie de magazine Mega Image al caror obiectiv este sa ofere consumatorilor un confort crescut la cumparaturi.

Mega Image Piata Gemeni isi propune sa devina noua referinta in materie de cumparaturi alimentare, noul magazin diferentiindu-se prin diversitatea si calitatea produselor selectate pentru clientii sai.

In magazin clientii se vor putea bucura de o gama larga de produse.  Astfel, raionul de fructe exotice si legume speciale ofera rambutan, kumquats, mangustan (la sectiunea fructe) si rosii marmande, cartofi vitellote, rosii kumato etc (in categoria de legume).  La raionul carmangerie, macelarii stau la dispozitia cumparatorilor pentru transarea sau tocarea carnii pe loc. Specialitatile includ steak mistret, steak cerb, vita, etc. Gusturi Romanesti, marca proprie Mega Image, ofera o varietate de produse: de la mezeluri, lactate si branzeturi pana la zacusca, dulceturi si miere.

Mega Image a dezvoltat acest brand special pentru clientii sai, astfel incat acestia sa se poata bucura de gustul incontestabil al produselor specifice romanesti.  Gama cuprinde produse cu specific romanesc realizate numai in colaborare cu producatori locali, recunoscuti pentru calitatea si specificul fiecarei zone. Raionul de peste si sushi ofera produse proaspete zilnic. Branzeturile si mezelurile internationale reprezinta raionul destinat gurmanzilor indragostiti de cele mai reputate specialitati din Franta si Italia. In categoria “mirodenii”, noi tipuri de condimente completeaza varietatea disponibila in magazinele Mega Image. Raionul “produse de baza speciale” ofera paste artizanale Morelli, produse sub marca Jamie Oliver, pateuri, sosuri si aperitive Calaciura.  Sectiunea de diete speciale are in oferta produse din gama Michel Montgnac, Nutrisslim, mixuri de seminte Solaris si multe altele. Zona de dulciuri si cafea ofera o sortimentatie speciala de produse.  Selectiile de bere premium si vinuri internationale le ofera cunoscatorilor produse din tari precum Chile, Spania, Africa de Sud, Franta, care ii vor impresiona pana si pe cei mai pretentiosi dintre connaisseuri.  Cosmetice BIO, produsele de artizanat, precum si produse internationale apreciate din Japonia, Franta, Italia, Grecia, India, China, Thailanda si Mexic vor completa oferta.