Tipuri de magazine

Concept Store Baneasa

Cel de-al patrulea Concept Store din Bucuresti, in zona Baneasa. Situat pe soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 83 – 87, acesta are o suprafata de 2100 mp, fiind astfel cel mai mare magazin din reteaua Mega Image.

Concept Store-ul Baneasa are un program non stop, cu execeptia anumitor sarbatori nationale. Programul zilnic il poti vedea aici. 

Spre deosebire de celelalte trei concept store-uri, magazinul din Baneasa integreaza toate conceptele speciale marca Mega Image: Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Gusturi Romanesti si insula Angst, precum si intreaga sortimentatie de produse congelate din magazinul AB Cool Food.

Pe langa acestea, un nou concept este inaugurat cu ocazia deschiderii magazinului – Fromagerie – care include o gama larga de branzeturi vrac, peste 70 de branzeturi din Romania si din regiuni faimoase pentru traditia lor in prepararea branzeturilor.

In rest, magazinul pastreaza celelalte zone de produse cu care ne-a obisnuit in cadrul acestui concept: legume speciale si fructe exotice, zona de ready meal, zona de panificatie si patiserie, zona de mezeluri si specialitati internationale.

"Prin noul Concept Store din Baneasa, care devine cel mai mare magazin din reteaua noastra, ducem la un nou nivel confortul si experienta la cumparaturi pe care le oferim clientilor nostri. in acelasi timp, noul magazin ne consolideaza prezenta in zona de nord a capitalei", afirma Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

"Selectia produselor in cadrul noului nostru Concept Store este unica si aduce cu adevarat inspiratie. Clientii vor regasi in magazin produse de calitate, specialitati autentice prin care pot face noi descoperiri culinare. in aceasta consta, de fapt, premiera noului Concept Store din Baneasa: descoperiri spectaculoase si inspiratie fara limite", adauga Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

Diferente notabile se pot observa nu doar in ceea ce priveste layoutul sau sortimentatie, ci si la nivel de solutii de constructie si design. Spre exemplu, magazinul dispune de cea mai recenta inovatie in materie de design exterior, o fatada dinamica bazata pe tehnologie cu leduri. Este o premiera in materie de fatade, fiind realizata dintr-un panou de dimensiunile 9 x 33 metri bazat pe tehnologia LED, o inovatie marca Philips.

Noul Concept Store dispune de o parcare cu o capacitate de 400 de locuri si va avea o statie pentru incarcarea automobilelor electrice, cu loc de parcare dedicat. Este un proiect pilot, care ofera posibilitatea tuturor clientilor sa utilizeze o priza cu putere AC22KW, type 2 care va incarca complet un automobil electric in aproximativ 1 ora si 30 de minute.