loyalty-despre-program
Card de loialitate

ADUNI PUNCTE, AI REDUCERI LA TOT COSUL DE CUMPARATURI

Programul se afla in faza de dezvoltare beta, de aceea este posibil sa apara erori.

Acum, cardul tau de loialitate Connect te ajuta sa strangi puncte la cumparaturi si sa beneficiezi de reduceri la fiecare bon, toata luna urmatoare.
Tot ce trebuie sa faci este sa scanezi cardul de fiecare data cand iti faci cumparaturilela Mega Image sau Shop&Go, strangi puncte pe parcursul unei luni, iar luna urmatoare ai reduceri la tot cosul de cumparaturi*. (*cu exceptia produselor din tutun si alcool tare ambalajelor, cartelelor telefonice si a produselor din campaniile de loializare (de ex. Neoflam, Coco-Mat). Reducerea nu se aplica pentru comenzile cu livrare a doua zi).

CUM ACUMULEZI PUNCTE

Înregistreaza cardul tau Connect, foloseste-l de fiecare data cand faci cumparaturi in magazine sau online si strangi puncte.
E simplu! Acumulezi 1 punct la fiecare 2 lei cheltuiti pe un bon, la scanarea cardului Connect sau plasarea de comenzi online in web sau aplicatie, daca ai cardul conectat. La fiecare bon acumulezi puncte daca iti scanezi cardul Connect: fiecare 2 lei cheltuiti pe un bon = 1 punct acumulat in contul tau.
2 LEI = 1 PUNCT
Punctele se acumuleaz in contul tau, dupa finalizarea tranzactiei, respectiv dupa emiterea bonului fiscal.
UITE, E USOR:

Daca ai urmat Pasii 1 si 2, vei incepe sa acumulezi puncte de la primul bon.
Acumularea de puncte incepe in prima zi a fiecarei luni. Punctele se acumuleaza conform valorii fiecarui bon, pana in ultima zi a lunii.

Punctele acumulate in luna curenta se transforma in reduceri la tot cosul de cumparaturi in luna urmatoare:

AI AJUNS LA 250 DE PUNCTE:
ai atins pragul BRONZE luna urmatoare si vei beneficia de 1% reducere* la fiecare bon de cumparaturi, cu cardul Connect.
AI AJUNS LA 500 DE PUNCTE:
ai atins pragul SILVER luna urmatoare si vei beneficia de 2% reducere* la fiecare
bon de cumparaturi, cu cardul Connect.
AI AJUNS LA 750 DE PUNCTE:
ai atins pragul GOLD luna urmatoare si
vei beneficia de 3% reducere* la fiecare
bon de cumparaturi, cu cardul Connect.

 

 

(*cu exceptia produselor din tutun si alcool tare ambalajelor, cartelelor telefonice si a produselor din campaniile de loializare (de ex. Neoflam, Coco-Mat). Reducerea nu se aplica pentru comenzile cu livrare a doua zi).
Tot ce trebuie sa faci este sa scanezi cardul de cate ori faci cumparaturi si reducerea se va aplica automat, conform nivelului atins luna anterioara.
E simplu, nu?

Reducerile se aplica doar pentru achizitiile din Mega Image si Shop&Go, nu se aplica pentru comenzile cu livrare a doua zi. Pentru comenzile cu livrare rapida, reducerea va fi aplicata pe bon dupa procesarea comenzii.

 

ACUMULEZI PUNCTE, ECONOMISESTI BANI

Punctele obtinute la fiecare scanare a bonului se aduna in contul tau si luna urmatoare vei economisi la fiecare bon, pentru ca primesti un anumit nivel de discount in functie de numarul de puncte acumulate.
E simplu, nu?
Continua sa folosesti cardul Connect pentru ca ai dublu-beneficiu:
1) Acumulezi puncte.
2) Ti se aplica reducerea, conform nivelului de loialitate atins.

 

LA CE PRAG AJUNGI?

AI MAI MULTE PUNCTE, AI REDUCERI MAI MARI
La inceputul fiecarei luni punctele sunt resetate, dar vei vedea in contul tau nivelul in care esti incadrat.
Urmareste-ti progresul in Aplicatie si vezi cate puncte mai ai de acumulat pentru a-ti pastra nivelul sau a trece la nivelul urmator.

CUM SE APLICA REDUCERILE?

Strangi punctele in luna curenta, de exemplu in perioada 9-31 ianuarie 2023 și beneficiezi de reducere, in functie de pragul atins, intre 6 - 31 ianuarie. Primesti reducerea* la fiecare cos de cumparaturi, toata luna urmatoare.
(*cu exceptia produselor din tutun si alcool tare ambalajelor, cartelelor telefonice si a produselor din campaniile de loializare (de ex. Neoflam, Coco-Mat). Reducerea nu se aplica pentru comenzile cu livrare a doua zi).
Fiecare client va fi incadrat intr-un singur prag, cu un nivel de reducere in luna curenta, pe baza punctelor acumulate in luna anterioara si va beneficia de un discount maxim de:

NIVEL BRONZE
reduceri de pana la 200 lei/luna
NIVEL SILVER
reduceri de pana la 400 lei/luna
NIVEL GOLD
reduceri de pana la 600 lei/luna


CARE SUNT MAGAZINELE PARTICIPANTE?

Poti acumula puncte si ai reduceri de fiecare data cand iti faci cumparaturi din magazinele Mega Image, Shop &Go si online: www.mega-image.ro sau din aplicatie.

*Reducerea nu se aplica produselor din tutun si alcool tare ambalajelor, cartelelor telefonice si a produselor din campaniile de loializare (de ex. Neoflam, Coco-Mat). Reducerea nu se aplica pentru comenzile cu livrare a doua zi.

UNDE VAD PUNCTELE ACUMULATE?

Ai acces oricand la contul tau, direct in aplicatia Mega Image, sectiunea Contul meu - Card Connect.
In plus, pe bonul de cumparaturi poti vedea punctele corespunzatoare fiecarei tranzactii. Acestea vor fi vizibile in contul tau doar daca ai bifat deja pasul 1 si 2 mentionat mai sus.

Simplu si rapid: cu aplicatia Mega Image ai mereu la indemana toate beneficiile de client: iti vezi totalul punctelor acumulate, urmaresti progresul si economisesti!
In plus, ai totul intr-un singur loc: promotiile personalizate, punctele acumulate si nivelul de discount de care te bucuri.

TE INFORMAM ORICÂND

Iti vom trimite saptamanal statusul punctelor acumulate, odata cu ofertele personalizate, pe e-mail. Verifica-ti e-mailul in fiecare joi si la inceputul fiecarei luni!

  • In fiecare saptamana zeci de produse sunt la promotie, numai pentru detinatorii de card Connect.
  • Ai acces la produse speciale, cu preturi speciale: vezi colectia Coco-Mat.
  • Promotii personalizate: in fiecare saptamana iti oferim 12 promotii personalizate, numai pentru tine. Verifica-ti contul si activeaza-ti promotiile personalizate in fiecare joi.


PENTRU TOATE DETALIILE PROGRAMULUI DE LOIALITATE CONNECT VIZITATI: TERMENI SI CONDITII.