Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Cornere specialePet House - Răsfăț pentru animalul tău de companie!
Cornere speciale

Pet House - Răsfăț pentru animalul tău de companie!

Ne adaptăm continuu nevoilor clienților noștri și stilului lor de viață. Știm cât de importantă este grija pentru animalele de companie, de aceea am integrat într-o selecție din magazinele noastre o zonă nouă, Pet House, cu hrană, cosmetice, jucării și accesorii pentru câini, pisici, păsări și rozătoare. Într-un spațiu modern, de 25 mp, cu peste 750 de produse, mărci cunoscute, Pet House este o replică a unui magazin specializat, care oferă avantajul cumpărăturilor pentru întreaga familie, în același loc. Îi așteptăm la cumpărături inspirate pe toți iubitorii de animale care au un prieten din rândul lor acasă!

Magazinele în care regăsești cornerul Pet House sunt: Domenii, Băneasa, Popești Leordeni, Cotroceni, Piața Sudului, Mărgelelor 2, City Mall, Moșnița Nouă, Circumvaluțiunii și Selimbăr 2.

Nu ți-e la îndemână niciunul dintre magazinele de mai sus? Nicio problemă! Comandă online produse din corner-ul special PET House. E atât de simplu: la Mega faci cumpărături și ai grijă de toți!

Comandă online