• Livrăm produsele oriunde în țară
  • Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
  • Alegem cu grijă cele mai bune produse
  • Cea mai variată gamă de produse din Mega
  • Avem magazinul online deschis 24/7
  • Quick shop
  • Liste  
: In aceasta perioada, pentru a limita cat mai mult contactul intre curieri si dvs. am eliminat plata cu cash, la livrare. Pentru comenzile plasate din Supermarket Online se poate plati numai online, cu card.  

Equilibrium

Equilibrium Health & Wellness

Equilibrium Health & Wellness este un nou concept de corner specializat, menit sa ofere consumatorilor o gama cat mai extinsa de produse alimentare si nealimentare pentru un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural! Acest concept corner inedit este integrat in magazinele Mega Image din Bucuresti: Piata Sudului Concept Store, Baneasa Concept Store, Barbu Vacarescu Concept Store, Cobalcescu Concept Store, Plaza Romania si Domenii 2 Concept Store; dar si în magazinul Mega Image Dumbravita din judetul Timis. Se intinde pe o suprafata de 130 mp si include o selectie de aproximativ 2500 de produse, din peste 10 categorii diferite: produse cosmetice naturale, produse pentru spa, produse de curatat bio, produse alimentare bio, condimente, seminte si germeni, produse raw-vegan, nutritie sportiva si suplimente alimentare.
Equilibrium Health & Wellness a fost creat pentru a sprijini interesele consumatorilor preocupati de un stil de viata sanatos si pentru a le oferi o experienta completa de cumparaturi: de la produse sustenabile, cultivate cu respect fata de natura, din culturi bio, la parteneriate cu furnizori specializati, consultanta la raft, materiale educationale si explicative, degustari si alte activitati si evenimente interesante.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista