Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

Cornere specialeEquilibrium
Cornere speciale

Equilibrium

Equilibrium Health & Wellness este un nou concept de corner specializat, menit să ofere consumatorilor o gamă cât mai extinsă de produse alimentare și nealimentare pentru un stil de viață echilibrat, sănătos și cât mai natural!
Acest concept corner inedit este integrat în magazinele Mega Image: Ion Mihalache, Tomis Constanța, Ploiești, Pipera, Piața Sudului Concept Store, Băneasa Concept Store, Barbu Văcărescu Concept Store, Cobălcescu Concept Store, Plaza Romania și Domenii 2 Concept Store; dar și în magazinul Mega Image Dumbrăvița din județul Timiș.
Se întinde pe o suprafata de 130 mp și include o selecție de aproximativ 2500 de produse, din peste 10 categorii diferite: produse cosmetice naturale, produse pentru spa, produse de curatat bio, produse alimentare bio, condimente, seminte si germeni, produse raw-vegan, nutriție sportivă și suplimente alimentare.
Equilibrium Health & Wellness a fost creat pentru a sprijini interesele consumatorilor preocupati de un stil de viață sănătos și pentru a le oferi o experiență completă de cumpărături: de la produse sustenabile, cultivate cu respect față de natură, din culturi bio, la parteneriate cu furnizori specializați, consultanță la raft, materiale educaționale și explicative.