Ai cautat retetaPanna Cotta cu apă de trandafiri
Mega image logo
  • Panna Cotta cu apă de trandafiri

Panna Cotta cu apă de trandafiri

În italiană, Panna cotta înseamnă „cremă gătită” și este un desert tradițional în nordul Italiei, regiunea Piedmont.
Panna Cotta cu apă de trandafiri
Usor
1'- 30'
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 10 g gelatină
  • 50 ml apă
  • 800 ml smântâna pentru frișcă
  • 70 g zahăr
  • 100 g ciocolată albă, ruptă în bucățele
  • 80 ml apă de trandafiri
  • 2 linguri suc de zmeură
  • 10 g gelatină
  • 50 ml apă
  • 800 ml smântâna pentru frișcă
  • 70 g zahăr
  • 100 g ciocolată albă, ruptă în bucățele
  • 80 ml apă de trandafiri
  • 2 linguri suc de zmeură