Ai cautat retetaPanna Cotta cu apă de trandafiri
Mega image logo
  • Panna Cotta cu apă de trandafiri

Panna Cotta cu apă de trandafiri

În italiană, Panna cotta înseamnă „cremă gătită” și este un desert tradițional în nordul Italiei, regiunea Piedmont.

Dificultate

Usor

Durata

1'- 30'

Nota

5 din 5
Valentine's Day
Desert
Panna Cotta cu apă de trandafiri

Ingrediente pentru 1 Persoane

1 Persoane
  • 10 g gelatină
  • 50 ml apă
  • 800 ml smântâna pentru frișcă
  • 70 g zahăr
  • 100 g ciocolată albă, ruptă în bucățele
  • 80 ml apă de trandafiri
  • 2 linguri suc de zmeură

Cumpara toate ingredientele

Ingrediente esentiale

Incepe gatitul

1. Pune gelatina la hidratat într‑un bol cu 50 ml apă rece. 2. Într-o cratiță, pune smântâna pentru frișcă și zahărul. Apoi pune pe foc și amestecă continuu, fără să lași compoziția să fiarbă. 3. Când smântâna este aproape de punctul de fierbere, adaugă ciocolata și gelatina. 4. Amestecă până ingredientele se topesc și obții o compoziție omogenă. 5. Ia cratița de pe foc, adaugă apa de trandafiri, sucul de zmeură și amestecă. 6. Lasă câteva minute să se răcorească, apoi împarte amestecul în forme. 7. Dă la frigider cel puțin 10 ore.
Nota
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Italian
Valentine's Day
Desert
Desert
  • Panna Cotta cu apă de trandafiri

Cumpara toate ingredientele

Ingrediente esentiale