• Localizare magazine
: Comanda de minimum 250 lei si ai transport gratuit.  
Inapoi

Malabi cu nuci si scortisoara

De catre Joseph Hadad

Iti propunem sa incerci una dintre retetele inspirate de chef Joseph Hadad, cum numai la Restaurant Caju vei gusta.

Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Multumim pentru nota!

An error occurred[RO]

Ai acordat deja o nota

  • Fel de mancare: Desert
  • Bucatarie: Oriental
  • Dieta: Bogat in zahar
  • Mancare: Altul
  • Ocazie: Altele
  • Caracter sezonier: Toate sezoanele

Trimite aceasta reteta

Malabi cu nuci si scortisoara
Dificultate medie
Cost mediu
Mai putin de 30 minute

Pentru a continua, te rugam sa completezi toate campurile obligatorii.

Ingrediente

- 2 Portii +
  • 185 ml lapte
  • 125 ml smantana lichida
  • 22 g amidon
  • nuci, migdale, scorţişoara
  • 36 g zahar
  • sirop de trandafir si rodie
Pregatire

Pasul 1: Laptele se imparte in doua parţi egale. Smantana lichida impreuna cu jumatate din cantitatea de lapte se pun intr-o oala, pe foc mic la inceput, apoi se mareşte intensitatea focului, se adauga zaharul şi se amesteca.
Pasul 2: Se lasa sa se infierbante. Migdalele şi nucile se marunţesc. Amidonul se amesteca bine cu restul de lapte si se toarna peste amestecul de pe foc. Se continua amestecarea foarte bine cu telul pana devine o compozitie elastica (si fara cocoloase).
Pasul 3: Se toarna compozitia in castronele si se toarna deasupra fiecaruia cate o lingura si jumatate de sirop de rodie si de trandafir, praf de scortisoara, nuci si migdale din belsug. Compoziţia se poate servi rece sau calda.

Adauga in lista
Momentan nu ai o lista de cumparaturi creata. Apasa pe butonul de mai jos pentru a crea una.
Acest produs se afla deja in aceasta lista.
Produs adaugat in lista