Hummus cu sfeclă roșie
Dacă ar exista un premiu pentru cea mai colorată
rădăcinoasă, cu siguranță ar fi câștigat de sfeclă.
Această legumă minune, chiar dacă nu pare, este
soră cu verdele spanac. Săracă în calorii, dar
bogată în vitamine și minerale, sfecla roșie aduce
gust în mâncare, dar și echilibru în organism.

Usor
1'- 30'
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente 1 portie
- 1 linguriță de chimion
- 250 g sfeclă roșie coaptă și tăiată sferturi
- 400 g năut la conservă
- 2 linguri tahini (pastă de susan)
- 1 cățel de usturoi
- 1 linguriță coriandru măcinat
- 2 linguri linguri de ulei de măsline
- 2 linguri zeamă de lămâie
- sare și piper după gust
- 2 linguri semințe de rodie
- Câteva frunze de busuioc verde
- 1 linguriță de chimion
- 250 g sfeclă roșie coaptă și tăiată sferturi
- 400 g năut la conservă
- 2 linguri tahini (pastă de susan)
- 1 cățel de usturoi
- 1 linguriță coriandru măcinat
- 2 linguri linguri de ulei de măsline
- 2 linguri zeamă de lămâie
- sare și piper după gust
- 2 linguri semințe de rodie
- Câteva frunze de busuioc verde