Sari peste
Mega image logo

Buna,

Contul meu
0

Comanda acum si ai LIVRARE GRATUITA, la achizitii peste 50 lei cu livrare in 2 ore si peste 250 lei cu livrare a doua zi!

Ai cautat retetaFarfalle cu piept de pui și ciuperci
Mega image logo
  • Farfalle cu piept de pui și ciuperci
Farfalle cu piept de pui și ciuperci

Farfalle cu piept de pui și ciuperci

Usor
31'- 60'
3/5

Ingrediente pentruPersoane

1 portie
  • 3 linguri linguri de ulei de măsline
  • 750 g piept de pui tăiat cubulețe
  • 1 sare și piper după gust
  • 1/2 ceapă tocată
  • 150 g ciuperci champignon feliate
  • 3 căței de usturoi tocați mărunt
  • 1 l supă de pui
  • 230 ml smântână 32% pentru gătit
  • 500 g farfalle
  • 150 spanac
  • 100 g parmezan ras
  • 3 linguri linguri de ulei de măsline
  • 750 g piept de pui tăiat cubulețe
  • 1 sare și piper după gust
  • 1/2 ceapă tocată
  • 150 g ciuperci champignon feliate
  • 3 căței de usturoi tocați mărunt
  • 1 l supă de pui
  • 230 ml smântână 32% pentru gătit
  • 500 g farfalle
  • 150 spanac
  • 100 g parmezan ras

Incepe gatitul

1. Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o oale mare, la foc mediu. Adaugă pieptul de pui și asezonează-l cu sare și piper. Gătește-l cât să se rumenească pe toate părțile și să se pătrundă la interior, întorcând din când în când cubulețele. Apoi pune-l de-o parte.
2. În aceeași oală, adaugă 1 lingură de ulei de măsline și ceapa. Amestecă și gătește pentru 1-2 minute.
3. Adaugă ciupercile și usturoiul, și amestecă până se încorporează cu ceapa. Asezonează cu sare și piper după gust, și adaugă cimbrul și paprika. Amestecă din nou.
4. Adaugă supa de pui și smântâna, și amestecă. Adu compoziția la fierbere și apoi adaugă pastele.
5. Gătește pastele în funcție de timpul de pe pachet și amestecă la fiecare 1-2 minute, ca să nu se lipească între ele. (Timpul de gătire e posibil să fie puțin mai mare pentru această rețetă, decât dacă le-ai fierbe în apă. Cel mai bine încearcă-le din când în când.)
6. Când farfallele s-au făcut al dente, adaugă spanacul și puiul și amestecă până când spanacul se înmoaie și se încorporează.
7. Adaugă parmezan și amestecă până când toată compoziția se încorporează și devine un sos fin.
8. Servește cu extra parmezan ras deasupra.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Fel principal

Comanda produsele pentru 1 portie

  • Pui Poulet Jaune
    Produs momentan indisponibil online
    45775
  • Ceapa galbena
    Produs momentan indisponibil online
    71498
  • Ciuperci feliate 280g
    31.04 Lei/Kg
    8,69 Lei
    84501