Livrăm produsele oriunde în țară
Mașini frigorifice pentru transportul produselor fresh
Alegem cu grijă cele mai bune produse
Cea mai variată gamă de produse din Mega
Avem magazinul online deschis 24/7

Comanda in luna septembrie cu livrare a doua zi si primesti un voucher de 20 ron pentru urmatoarea ta comanda mai mare de 200 de ron. 🎁

Ai cautat retetaFarfalle cu piept de pui și ciuperci
Mega image logo
  • Farfalle cu piept de pui și ciuperci

Farfalle cu piept de pui și ciuperci

Dificultate

Usor

Durata

31'- 60'

Nota

Reteta nu a fost votata
Fel principal
Farfalle cu piept de pui și ciuperci

Ingrediente pentru 1 Persoane

1 Persoane
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 750 g piept de pui tăiat cubulețe
  • 1 sare și piper după gust
  • 1/2 ceapă tocată
  • 150 g ciuperci champignon feliate
  • 3 căței de usturoi tocați mărunt
  • 1 l supă de pui
  • 230 ml smântână 32% pentru gătit
  • 500 g farfalle
  • 150 spanac
  • 100 g parmezan ras

Cumpara toate ingredientele

Ingrediente esentiale
  • Pui Poulet Jaune
    Acest produs nu mai este disponibil
  • Ciuperci feliate 280g
    25.36 Lei/Kg
    7,10 Lei
  • Usturoi
    +/- 0.250 Kg
    12,99 Lei/kg
    3,25 Lei
  • Incepe gatitul

    1. Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o oale mare, la foc mediu. Adaugă pieptul de pui și asezonează-l cu sare și piper. Gătește-l cât să se rumenească pe toate părțile și să se pătrundă la interior, întorcând din când în când cubulețele. Apoi pune-l de-o parte.
    2. În aceeași oală, adaugă 1 lingură de ulei de măsline și ceapa. Amestecă și gătește pentru 1-2 minute.
    3. Adaugă ciupercile și usturoiul, și amestecă până se încorporează cu ceapa. Asezonează cu sare și piper după gust, și adaugă cimbrul și paprika. Amestecă din nou.
    4. Adaugă supa de pui și smântâna, și amestecă. Adu compoziția la fierbere și apoi adaugă pastele.
    5. Gătește pastele în funcție de timpul de pe pachet și amestecă la fiecare 1-2 minute, ca să nu se lipească între ele. (Timpul de gătire e posibil să fie puțin mai mare pentru această rețetă, decât dacă le-ai fierbe în apă. Cel mai bine încearcă-le din când în când.)
    6. Când farfallele s-au făcut al dente, adaugă spanacul și puiul și amestecă până când spanacul se înmoaie și se încorporează.
    7. Adaugă parmezan și amestecă până când toată compoziția se încorporează și devine un sos fin.
    8. Servește cu extra parmezan ras deasupra.
    Nota
    Reteta nu a fost votata
    Ai incercat aceasta reteta?
    Spune-ne cat de mult ti-a placut!
    Fel principal
    • Farfalle cu piept de pui și ciuperci

    Cumpara toate ingredientele

    Ingrediente esentiale
  • Pui Poulet Jaune
    Acest produs nu mai este disponibil
  • Ciuperci feliate 280g
    25.36 Lei/Kg
    7,10 Lei
  • Usturoi
    +/- 0.250 Kg
    12,99 Lei/kg
    3,25 Lei