Luna Iubirii

La MEGA ai TOT ce își dorește 

O celebrăm pe EA, mama, fiica, soția, sora, colega, prietena și o facem să se simtă cea mai iubită femeie din lume! Luna MARTIE este dedicată tuturor femeilor din viața noastră. MEGA te ajută să le surprinzi cu acele cadouri care bucură simțurile. Arată-i cât de specială este nu doar azi, ci în fiecare zi!

Comandă online

Rețeta lunii, momentul ei de răsfăț 

Este posibil ca EA să aibă tot ce îi trebuie. Nu căuta mai departe cadouri care să rămână uitate în sertare, ci oferă-i o clipă de răsfăț, cu delicatesele ei preferate pe care le găsești la un click distanță pe MEGA online. 

Tartă cu ciocolată și căpșuni 🍓

MEGA aduce inspirația de a petrece Ziua Femeii într-un stil diferit. Descoperă o rețetă ușor de preparat care are la bază combinația clasică de căpșuni și ciocolată cu care nu dai greș niciodată!

Citește rețeta

Mărțișoare dulci 🍫

Cauți acele mărțișoare care fac inima să tresalte în piept? La MEGA găsești o gamă largă de bomboane de ciocolată din care poți alege preferatele ei. Trufe, praline și alte specialități de ciocolată cu arome și texturi de la cele intense și bogate până la cele foarte fine și delicate, le vei găsi în cutii încântătoare.

A toast for Lovely Ladies! 🥂

Ridicăm paharul pentru toate femeile din viața noastră și sărbătorim această zi specială cu cele mai rafinate spumante. Gustul unic al șampaniei este perfect pentru momentul ei de răsfăț!